Ventigrate DNA

We zijn er ons van bewust dat de kracht van Ventigrate schuilt in onze mensen. Als een hecht team geloven we we over de juiste mix van profielen te beschikken om onze klanten creatieve digitale oplossingen aan te bieden.

Ventigrate DNA

Bij Ventigrate dragen we een goede werksfeer hoog in het vaandel. Onze ​werkkrachten​ zijn namelijk onze grootste ​troef​.

Met die gedachte in het achterhoofd zijn we aan het brainstormen geslagen, hebben we verschillende workshops georganiseerd en een rondvraag gedaan bij onze werknemers. Doelstelling hiervan was, om vanuit verschillende insteken, te bepalen ​wat Ventigrate onderscheidt als werkgever en hoe we ons als bedrijf willen profileren.

Met trots stellen we onze ​employer value proposition ​voor, die we in samenwerking met Invisible Puppy hebben gedefinieerd. Onze propositie omvat de kenmerken en waarden die we als bedrijf willen uitdragen naar onze werknemers.

Onze kernwaarden

Ventigrate is een warme werkplek waar onze medewerkers zich amuseren, waar ruimte is voor persoonlijke en professionele ontwikkeling en verantwoordelijkheid, en waar we als team dezelfde doelen nastreven. Diversiteit, samenwerking, aandacht en kansen voor medewerkers dragen bij tot een positief werkklimaat.

Bij Ventigrate staan onze medewerkers centraal. Opleiding en coaching op de werkvloer vormen de basis voor het groeitraject van elke medewerker. Er wordt gewerkt in een vlakke structuur en op een creatieve en flexibele manier.

Bij Ventigrate heerst op de werkvloer een dynamische bedrijvigheid en een gezonde doe-mentaliteit. Medewerkers krijgen voldoende vertrouwen, nemen initiatief en tonen verantwoordelijkheid. Ze gaan samen voluit voor efficiënte en duurzame oplossingen.

Onze waarden uiten zich ook in onze werkwijze en klantgerichte aanpak. Wij werken niet voor, maar samen met onze klanten. Dankzij onze betrokkenheid, interne overlegmomenten en expertise, komen we tot de meest doeltreffende oplossingen voor elke bedrijfsvoering. Op kantoor zullen die waarden prominent in beeld komen, onder andere in de vorm van creatieve infographics en onze eigen Employer wall, een meer gedecoreerd met leuke teamfoto’s waarop we elke maand ook een werknemer in de kijker plaatsen.

Benieuwd om meer te ontdekken over onze waarden? Neem dan zeker een kijkje op onze jobpagina !

Misschien hangt jouw foto binnenkort ook aan onze muur?

Onze verhalen

Spontaan solliciteren?

Staat je ideale job hier niet tussen, maar wil je toch graag een plaatsje veroveren in ons team?