Ventigrate CSP

Ventigrate nu ook jouw partner voor Microsoft licenties – Cloud Solution Provider

 • 24/7 support

  Via het dedicated support center

 • Geen kredietkaart betalingen

  Elke maand krijg je één factuur met alle gebruikte Microsoft licenties

 • Volledige controle

  Je hebt de volledige controle over al jouw licenties via ons CSP portaal

 • Prijs

  Gegarandeerde competitieve prijzen

 • Pay for what you use

  Geen grote contracten, je betaalt enkel voor wat je gebruikt

 • Sterke begeleiding

  Steeds een sterke begeleidingen rond mogelijkheden en services

Ventigrate biedt nu ook de mogelijkheid om uw Microsoft licenties rechtstreeks bij ons aan te kopen via CSP. CSP is een specifiek platform om Cloud abonnementen aan te kopen, zoals Office365, Enterprise Mobility Suite (EMS), Azure en Dynamics 365 Online.

Maar het is meer dan alleen een licentie platform.

Dankzij het specifiek ontworpen portaal kan u zeer flexibel omgaan met het down of up-scalen van uw licenties en kan u eenvoudig uw facturen raadplegen. Daarnaast beschikt u over 24/7 support. Dit zijn slechts enkele voordelen. Bij elkaar betekent dit dat CSP dus meer is dan een ‘licentieoplossing’ alleen.

24/7 support

In tegenstelling tot Microsoft, bieden wij wel 24/7 Nederlandstalige, Franstalige en Engelstalige support aan. Als klant kan je ons contacteren voor alle operationele vragen. Ventigrate (Cronos) zal indien nodig in naam van de klant en als officiële Office 365 en Azure partner contact opnemen met Microsoft om het probleem zo snel mogelijk op te lossen en krijgt door partnership direct toegang tot 3th line support.

Jouw service partner

Met een ruime waaier aan diensten die Ventigrate kan aanbieden en een sterke doordachte aanpak kunnen we steeds de juiste oplossingen garanderen aan uiterst hoge kwaliteit. De kracht van Ventigrate schuilt zich in de projectervaring, technische kennis en vaardigheden van onze consultants. Een zeer dynamisch en innovatief team geeft ons steeds de sterke basis om voor jouw probleem de juiste oplossingen uit te werken.

Commerciële voordelen

Ventigrate is uw aanspreekpunt voor alle commerciële topics: facturatie, het verkrijgen van extra licenties etc. Ventigrate bekijkt continue of er geen optimalere Azure architecturen zijn om u de juiste functionaliteit te bezorgen aan de beste prijs. De facturatie gebeurt door Ventigrate zelf en is uiterst flexibel. Er wordt enkel betaald voor de workload die u actief heeft staan en kan continue aangepast worden.

Ben jij nieuwsgierig naar de mogelijkheden van het Ventigrate CSP model en wil jij graag meer controle krijgen over al jouw verschillende licenties?