Unit Manager Office 365 / SharePoint

We zijn er ons van bewust dat de kracht van Ventigrate schuilt in onze mensen. Als een hecht team geloven we we over de juiste mix van profielen te beschikken om onze klanten creatieve digitale oplossingen aan te bieden.

Ventigrate zoekt een gepassioneerde Unit Manager met Business Development skills in Office365 / SharePoint

Jobomschrijving

Ventigrate is een jong bedrijf in volle expansie. Om te blijven groeien en nog beter tegemoet te komen aan de vragen van onze klanten, zijn we op zoek naar een gedreven Unit Manager met business development skills. Een veelzijdige man of vrouw met uitgesproken kennis van Office 365 en SharePoint die aan de slag kan als (pre-)sales. Daarnaast is het de bedoeling dat hij/zij kan meedenken met de strategie van het team.

Ben je net zoals wij gepassioneerd door Office365 en Sharepoint ? Hou je van een uitdaging? Dan ben jij allicht de persoon die ons team nog sterker kan maken. Je komt terecht in een jong en hecht team: een unieke en talentvolle mix van ambitieuze mensen met een gedeelde passie voor technologie, innovatie, creativiteit en uitstekende dienstverlening.

Wie is Ventigrate?

Ventigrate is een van de grootste Sharepoint en .NET competence centers van het land. We bieden onze klanten een brede waaier aan kwalitatieve en creatieve digitale oplossingen waarmee ze productiever en beter kunnen samenwerken. Van volledige implementaties en intranetomgevingen op maat tot on-site coaching: bedrijven die worstelen met hun digitale werkplek, vinden bij ons de expertise die ze zoeken. Ventigrate is Microsoft Gold Partner voor Portals & Collaboration en Content Management.

Ventigrate maakt deel uit van de Cronos Groep. Bij ons kom je dus terecht in een klein en flexibel IT-bedrijf in volle expansie, maar tegelijkertijd ook in de grootste ICT-groep van het land.

Wil je een plaatsje veroveren in ons team?

Ben jij de gedreven Unit Manager die wij zoeken? Op zoek naar een team als het onze?
Laat dan snel van je horen en stuur jouw cv en korte motivatiebrief naar info@ventigrate.be.

Spontaan solliciteren?

Ben je geïnteresseerd, stuur ons dan een mailtje met je CV.
Je kan Nadine Huybrechts tijdens de kantooruren bereiken op het nummer +32 (0)3 871 99 54

We kijken er naar uit om samen te groeien.