Trainingen

Trainingen

Voor Ventigrate is het belangrijk dat O365/SharePoint systemen effectief worden gebruikt door de gebruikers. Het implementeren van een goed werkend platform is daardoor niet het eindstation. Door voldoende aandacht te geven aan de training en begeleiding van de gebruikers wordt ervoor gezorgd dat de ingebruikname & acceptie van deze nieuwe systemen ook effectief wordt gegarandeerd.

Trainingspakketten: kies je profiel

  • Overzicht alle opleidingen
  • Businesss
  • IT
  • SharePoint Enthousiast

Flow

PowerApps

Zoeken (geavanceerd)

Power user/Site beheerder

Basis eindgebruiker SharePoint Online

Basis eindgebruiker SharePoint 2013/2016/2019

Wordt een SharePoint/Office 365 expert door Ventigrate

Nodige variatie in het trainingsaanbod

Het zijn niet steeds eindgebruikers die training nodig hebben. Ook je service desk, de O365/SharePoint beheerders of enkele kerngebruikers kunnen interesse hebben in enkele geavanceerde opleidingen. Dit kan gaan van een Microsoft 365 admin center opleiding, tot een PowerApps opleiding. Uiteraard kunnen de producten van de partners van Ventigrate ook niet ontbreken. Ventigrate voorziet ook trainingen voor Nintex, Sharegate, Valo & Skybow.

Op maat gemaakt, met de nodige ervaring

Niet elk bedrijf is hetzelfde. Hier is Ventigrate zich van bewust. Hierdoor is het ook niet mogelijk om voor elk bedrijf dezelfde training aan te bieden. Door de jarenlange ervaring is er al een goed beeld van wat een goede training allemaal moet bevatten. Toch zal elk bedrijf graag zijn eigen aandachtspunten leggen. Voor elke training neemt Ventigrate contact op met jou om samen tot een ideale agenda te komen. Zo worden verrassingen op de dag van de opleiding zelf vermeden.

Praktijkgericht

Een goede basis theorie kan in sommige zaken een goed startpunt zijn om iets bij te leren. Toch merkt Ventigrate binnen O365/SharePoint dat de gebruikers veel bijleren indien de opleidingen praktijk gericht zijn. Tijdens de training wordt er dus veel aandacht gegeven aan samen oefeningen maken. Hierdoor is het mogelijk voor onze trainer om de snelheid ook aan te passen aan de individuen. Omdat het maken van een patiënten opvolg dossier weinig zegt voor leerkrachten in een hoge school is het ook onze intentie om deze opleiding industrie gericht te maken. Dit maakt het voor de gebruikers herkenbaar & makkelijker om op te nemen.

Evaluatie

Elke training & elke groep is anders. Na elke opleiding gaat Ventigrate ook actief op zoek naar feedback zodat het trainingsaanbod steeds sterker en sterker kan worden.