SharePoint Saturdays – Leicester – 10 November

Ventigrate spreekt op SharePoint Saturday – Leicester – 10 November

BIWUG

SharePoint Saturday’s zijn een wereldwijd fenomeen georganiseerd door de community waar iedereen gratis interessante sessies kan bijwonen, geleverd door zowel lokale als internationale topsprekers. Het biedt de mogelijkheid om actief deel te nemen aan discussies, vragen te stellen en nieuwe mensen en producten te leren kennen. De sessies spreken een breed publiek aan, van Developers over IT Professionals tot Business en End User.

Onze collega Yannick Borghmans zal op SPS Leicester een sessie verzorgen rond het aanspreken van beveiligde APIs vanuit SharePoint Framework.

Meer informatie kan je vinden op:

Inhoud van de sessie

SPFx and your own Azure Active Directory secured APIs.

Met elke nieuwe versie van SharePoint Framework worden nieuwe capaciteiten toegevoegd om het ontwikkelingswerk te vergemakkelijken. Een verbinding met Microsoft Graph was al mogelijk, maar dankzij de nieuwste update van SharePoint Framework kunnen ontwikkelaars ook verbinding maken met hun bedrijfs-API’s.

Onze collega Yannick Borghmans zal tijdens een demo sessie aantonen hoe een beveiligde verbinding dient opgezet te worden tussen uw SharePoint omgeving en een beveiligde API. Op deze manier is en blijft het gebruiksvriendelijk voor de eindgebruiker en is uw data nog steeds afgeschermd van ongeautoriseerde personen en systemen.