SharePoint Saturdays – Casablanca – 24 November

Ventigrate spreekt op SharePoint Saturday – Casablanca – 24 November

BIWUG

SharePoint Saturday’s zijn een wereldwijd fenomeen georganiseerd door de community waar iedereen gratis interessante sessies kan bijwonen, geleverd door zowel lokale als internationale topsprekers. Het biedt de mogelijkheid om actief deel te nemen aan discussies, vragen te stellen en nieuwe mensen en producten te leren kennen. De sessies spreken een breed publiek aan, van Developers over IT Professionals tot Business en End User.

Onze collega Yannick Borghmans zal op SPS Casablanca een sessie verzorgen rond installatiemogelijkheden van het SharePoint Framework (SPFx).

Meer informatie kan je vinden op:

Inhoud van de sessie

I developed a SharePoint Framework solution, what to do next and how to install it by code?

De release van SharePoint Framework bracht een groot aantal nieuwe mogelijkheden (nieuwe webparts, structuren…) en veranderingen met zich mee.
Deze veranderingen zijn vooral voor de ontwikkelaars onder ons belangrijk. Ze zorgen ervoor dat ontwikkelaars zich een nieuwe toolbelt dienen aan te leren (Gulp, Yeoman, Npm, React,…) en dat men de code op een nieuwe manier dient te deployen.

In deze demo-intensieve sessie zal men een overzicht krijgen over hoe men de code dient voor te bereiden, waar men deze kan plaatsen en hoe men deze dient aan te spreken.
Enkele keywords hierbij zijn: Azure CDN, SharePoint CDN, App Catalog, IncludeClientSideAsssets, Package updating…

De sessie wordt afgesloten met de nodige informatie rond de nieuwe Application Lifecyle Management API. Hierdoor krijgt u meer inzicht in automatische deploys op verschillende niveaus