M365 Developer

We zijn er ons van bewust dat de kracht van Ventigrate schuilt in onze mensen. Als een hecht team geloven we we over de juiste mix van profielen te beschikken om onze klanten creatieve digitale oplossingen aan te bieden.

Ventigrate zoekt een Microsoft 365 Developer

Volgens ons is er geen job als developer meer gevarieerd dan die van Microsoft 365 developer! Het ene moment ben je bezig om in React de front-end te ontwikkelen van een SPFx webpart, een Teams applicatie of iets volledig stand-alone. Om dan het andere moment je API in C# verder te af werken die de integratie verzorgt met andere systemen of achterliggende data in een in Azure gehoste SQL. En dan vergeten we daarbij nog de gehele Azure stack te vermelden die je kan gebruiken om je applicatie te beveiligen met Azure AD en OAuth, het integreren van Storage en/of Artificial Intelligence in je chatbots.

Kennis van Microsoft 365 is zeker niet vereist, die liefde voor het platform komt vanzelf! Zo zal je bij het begin van de job door ons de nodige tools, API’s en features aangeleerd krijgen. En zullen je gericht meenemen naar onze projecten en klanten. Welke trouwens grotendeels gebruik maken van de Agile methodes.

JOUW KWALIFICATIES

 • Bachelor/master diploma in een IT richting, of gelijkgesteld door ervaring
 • Kennis van Object-Oriented Programming
 • Kennis van web development (Angular, React, Vue.js of andere)
 • Eerste ervaring met APIs is een pluspunt
 • Eerste ervaring met Azure is een pluspunt
 • Eerste ervaring met Microsoft 365 is een pluspunt, al zal die liefde snel komen!
 • Agile en SCRUM zijn geen onbekenden

JOUW VERSCHILLENDE TAKEN

 • Ontwikkelen van Microsoft Teams Applicaties
 • Ontwikkelen van SPFx webparts
 • Ontwikkelen van chatbots adv Azure
 • Ontwikkelen van API’s in Azure Web Apps en/of Functions
 • Connecteren en intregreren van verschillende systemen
 • Agile projectwerking

Wat kan je verwachten van projecten?

Imelda: Labo SharePoint Applicatie

Ventigrate zorgde hier voor de creatie van een publieke applicatie zodat de labo en afnamegidsen online geraadpleegd kunnen worden. Omdat er hier onderscheid moest worden gehouden tussen de interne en de externe omgeving, bouwde Ventigrate een WebJob die achterliggend de juiste data vanuit een SharePoint site naar Azure storage gaat brengen. Deze Azure storage locatie zorgt er dan op zijn beurt voor dat de gegevens extern kunnen worden weergegeven.

Technologieën: SharePoint Online, Azure WebJob, Azure Storage, …

Xwift: Bonussysteem

Het vinden van goede vrachtwagenchauffeurs blijft een grote uitdaging voor Xwift. Het Oost-Vlaamse transportbedrijf zocht naar een manier om snel nieuwe werknemers te vinden én ze te houden. De transporteur bedacht het plan om zijn chauffeurs te belonen met een bedrijfswagen, op voorwaarde dat ze inspanningen leveren om zuiniger en veiliger te rijden. Door alle rijstijlparameters in rekening te brengen, kan Xwift meten hoe veilig en zuinig hun chauffeur rijden. Daarnaast ontwikkelde Xwift een ingenieus puntensysteem en koppelde hier een bonussysteem aan. Dit werd via formules door Ventigrate geïntegreerd in een SharePoint omgeving.

Technologieën: SharePoint Online, SPFX, …

Somati FIE: Klantenportaal

Somati FIE onderhoudt voornamelijk interventiema- teriaal, zoals brandblusapparaten, brandhaspels, noodverlichting etc. Die toestellen krijgen allemaal een barcode die wordt gescand door de technici. Deze informatie is nu beschikbaar op het portaal, klanten kunnen dus het onderhoud van elk toestel minutieus opvolgen. Met het nieuwe portaal komt het bedrijf ook tegemoet aan de stijgende vraag van klanten om documenten zoals attesten, werkbonnen en facturen te kunnen raadplegen via een online platform.

Technologieën: .NET, Azure App service, Azure Blog Storage, Azure SQL-Database
JobsCVMotivatieButton

Onze voordelen

Seminaries binnen en buitenland
Bootcamps
Opleidingen op maat

Laptop
Competitief loon
Hospitalisatie- en groepsverzekering

Auto
Tankkaart
Fifa & darts

Gevarieerde en uitdagende projecten
Gevarieerd klantenbestand

Onze kernwaarden

Ventigrate is een warme werkplek waar onze medewerkers zich amuseren, waar ruimte is voor persoonlijke en professionele ontwikkeling en verantwoordelijkheid, en waar we als team dezelfde doelen nastreven. Diversiteit, samenwerking, aandacht en kansen voor medewerkers dragen bij tot een positief werkklimaat.

Bij Ventigrate staan onze medewerkers centraal. Opleiding en coaching op de werkvloer vormen de basis voor het groeitraject van elke medewerker. Er wordt gewerkt in een vlakke structuur en op een creatieve en flexibele manier.

Bij Ventigrate heerst op de werkvloer een dynamische bedrijvigheid en een gezonde doe-mentaliteit. Medewerkers krijgen voldoende vertrouwen, nemen initiatief en tonen verantwoordelijkheid. Ze gaan samen voluit voor efficiënte en duurzame oplossingen.

Onze verhalen

Spontaan solliciteren?

Ben je geïnteresseerd, stuur ons dan een mailtje met je CV.
Je kan Nadine Huybrechts tijdens de kantooruren bereiken op het nummer +32 (0)3 871 99 54

We kijken er naar uit om samen te groeien.