SharePoint Saturdays

SharePoint Saturday

BIWUG

SharePoint Saturday’s zijn een wereldwijd fenomeen georganiseerd door de community waar iedereen gratis interessante sessies kan bijwonen, geleverd door zowel lokale als internationale topsprekers. Het biedt de mogelijkheid om actief deel te nemen aan discussies, vragen te stellen en nieuwe mensen en producten te leren kennen. De sessies spreken een breed publiek aan, van Developers over IT Professionals tot Business en End User.

 

Onze collega Yannick Borghmans zal zowel op SPS Dakar als SPS Nederland aanwezig zijn om een sessie te verzorgen rond installatiemogelijkheden van het SharePoint Framework (SPFx).

 

Wil je het dichterbij zoeken, dan kan je op 20 oktober ook terecht in België voor een SharePoint Saturday. Meer informatie over de agenda en inschrijvingen zullen later volgen. Ventigrate zal, net zoals de vorige jaren, opnieuw sponsor zijn. Kom zeker langs op onze stand en maak kans op een leuke prijs!

Meer informatie kan je vinden op:

Inhoud van de sessie

I developed a SharePoint Framework solution, what to do next and how to install it by code?

De release van SharePoint Framework bracht een groot aantal nieuwe mogelijkheden (nieuwe webparts, structuren…) en veranderingen met zich mee.
Deze veranderingen zijn vooral voor de ontwikkelaars onder ons belangrijk. Ze zorgen ervoor dat ontwikkelaars zich een nieuwe toolbelt dienen aan te leren (Gulp, Yeoman, Npm, React,…) en dat men de code op een nieuwe manier dient te deployen.

In deze demo-intensieve sessie zal men een overzicht krijgen over hoe men de code dient te voor te bereiden, waar men deze kan plaatsen en hoe men deze dient te aan te spreken.
Enkele keywords hierbij zijn: Azure CDN, SharePoint CDN, App Catalog, IncludeClientSideAsssets, Package updating…

Tot slot zal er een ook een gedeelte van de sessie informatie voorzien over de nieuwe Application Lifecyle Management API. Dit zal je inzichten doen verkrijgen over automatische deploys op verschillende niveau’s.