Valo Intranets Partner

We zijn er ons van bewust dat de kracht van Ventigrate schuilt in onze mensen. Als een hecht team geloven we we over de juiste mix van profielen te beschikken om onze klanten creatieve digitale oplossingen aan te bieden.

Valo Intranets :  Bouw een modern en gebruiksvriendelijk intranet

Met Valo Intranet heeft u de “look and feel” van een modern, hedendaags intranet, maar met het gebruikersgemak van SharePoint. Valo wordt geïnstalleerd op uw bestaande SharePoint omgeving (on-premis of O365) en wordt opgezet als een Site Collectie naast al uw reeds bestaande site collecties. Het heeft dus geen impact op uw bestaande omgeving.

De installatie werkt eenvoudig waardoor we binnen 2 weken uw bedrijf al kunnen voorzien van een basis intranet en training!

Met de vele functionaliteiten en verschillende templates biedt Valo een compleet intranet waar alle nieuwsberichten, evenementen, aankondigingen, vacatures, kalenders en social media centraal staan. Waardoor de gebruikers het snel zullen gaan gebruiken als startpagina voor hun dagelijkse werkzaamheden.

Na de installatie kunnen we het intranet aanpassen naar de wensen van uw bedrijf en met de eenvoudige en overzichtelijke navigatie zult u met niet al te veel klikken alle informatie snel terugvinden.

U kunt het standaardpakket eventueel uitbreiden met nog meer functionaliteiten door extra pakketten aan te schaffen. Hieronder een aantal voorbeelden:

 • "Fresh" Pakket:

  Met dit pakket kunnen al uw gebruikers de app installeren zodat ze het intranet kunnen openen vanaf hun mobiele telefoon of tablet.

 • Video:

  U kunt bedrijfsfilmpjes maken en deze direct laten afspelen op uw intranet.

 • Social hub:

  Voor het integreren van bijvoorbeeld: Twitter, Facebook, Instagram en Youtube.

 • Teamwork hub:

  Een werkplek aanmaken voor teams of projecten waar men kan samenwerken aan documentatie en informatie met integratie van O365 groepen.

Bekijk ook onze andere partners

Automatisering van business processen met Nintex

Data migraties en rapportering

Bouw een modern en gebruiksvriendelijk intranet

Nintex heeft sinds SharePoint 2003 oplossingen voor het aansturen van processen rond documenten op SharePoint. Ventigrate sloot met Nintex een partnership af sinds 2007 en heeft ondertussen bij meer dan 30 klanten het product uitgerold, trainingen verzorgd en maatoplossingen geprogrammeerd met behulp van deze software. Door de jaren heen zijn we zo uitgegroeid tot de grootste Nintex Partner in de Benelux.
Sharegate is een relatief nieuwe speler op de markt, maar heeft een oerdegelijk product dat klanten in staat stelt om SharePoint data eenvoudig te migreren van en naar de verschillende SharePoint versies inclusief Office 365 en OneDrive for Business. Het partnership werd nog maar sinds eind 2015 aangegaan, maar ondertussen werd de tool reeds gebruikt bij tientalle klanten.
Een van onze nieuwste partners moet skybow zeker niet onderdoen voor al onze huidige third party tools. In tegendeel, skybow heeft zich bewezen op de markt als een waardige opvolger van onze welgekende Microsoft InfoPath tool. Als we in het verleden nood hadden aan custom formulier oplossingen binnen SharePoint was InfoPath de to-go tool om deze oplossingen te verwezenlijken. Vandaag hebben we zowel voor Office 365 als voor SharePoint on-premise een nieuwe tool aan te bieden.