Skybow Partner

We zijn er ons van bewust dat de kracht van Ventigrate schuilt in onze mensen. Als een hecht team geloven we we over de juiste mix van profielen te beschikken om onze klanten creatieve digitale oplossingen aan te bieden.

Skybow :  Digitale forms en waardige opvolger van InfoPath

Een van onze nieuwste partners moet skybow zeker niet onderdoen voor al onze huidige third party tools. In tegendeel, skybow heeft zich bewezen op de markt als een waardige opvolger van onze welgekende Microsoft InfoPath tool. Als we in het verleden nood hadden aan custom formulier oplossingen binnen SharePoint was InfoPath de to-go tool om deze oplossingen te verwezenlijken. Vandaag hebben we zowel voor Office 365 als voor SharePoint on-premise een nieuwe tool aan te bieden.

Rich forms is een SharePoint Add-in tool dat aan de hand van een gemakkelijker en gebruiksvriendelijke maar wel zeer krachtige editor de gebruiker ertoe instaat stelt lijst formulieren en business logica te creëren en te personaliseren. Al dit gebeurt met een vlekkeloze integratie tussen skybow en SharePoint. Het maken van formulier gebaseerde business applicaties op SharePoint en Office 365 met een hele hoop features die er op hun beurt ook nog eens goed uitzien, was nooit zo gemakkelijker als nu.

Het editeren van de formulieren gebeurt via de browser op je SharePoint site. Omdat rich forms een extensie is op SharePoint lijst formulieren en gebruik maakt van alle out-of-the-box functionaliteiten, werken de formulieren ook als een onderdeel van SharePoint en zullen de gebruikers ook meteen hun weg vinden binnen deze nieuwe formulieren.

Bekijk ook onze andere partners

Automatisering van business processen met Nintex

Data migraties en rapportering

Bouw een modern en gebruiksvriendelijk intranet

Nintex heeft sinds SharePoint 2003 oplossingen voor het aansturen van processen rond documenten op SharePoint. Ventigrate sloot met Nintex een partnership af sinds 2007 en heeft ondertussen bij meer dan 30 klanten het product uitgerold, trainingen verzorgd en maatoplossingen geprogrammeerd met behulp van deze software. Door de jaren heen zijn we zo uitgegroeid tot de grootste Nintex Partner in de Benelux.
Sharegate is een relatief nieuwe speler op de markt, maar heeft een oerdegelijk product dat klanten in staat stelt om SharePoint data eenvoudig te migreren van en naar de verschillende SharePoint versies inclusief Office 365 en OneDrive for Business. Het partnership werd nog maar sinds eind 2015 aangegaan, maar ondertussen werd de tool reeds gebruikt bij tientalle klanten.
Met Valo Intranet heeft u de “look and feel” van een modern, hedendaags intranet, maar met het gebruikersgemak van SharePoint. Valo wordt geïnstalleerd op uw bestaande SharePoint omgeving (on-premis of O365) en wordt opgezet als een Site Collectie naast al uw reeds bestaande site collecties. Het heeft dus geen impact op uw bestaande omgeving.