Nintex Partner

We zijn er ons van bewust dat de kracht van Ventigrate schuilt in onze mensen. Als een hecht team geloven we we over de juiste mix van profielen te beschikken om onze klanten creatieve digitale oplossingen aan te bieden.

Nintex :  Automatisering van business processen met Nintex

Nintex heeft sinds SharePoint 2003 oplossingen voor het aansturen van processen rond documenten op SharePoint. Ventigrate sloot met Nintex een partnership af sinds 2007 en heeft ondertussen bij meer dan 30 klanten het product uitgerold, trainingen verzorgd en maatoplossingen geprogrammeerd met behulp van deze software. Door de jaren heen zijn we zo uitgegroeid tot de grootste Nintex Partner in de Benelux.

Nintex workflow

Sinds de grote overstap naar de cloud is Nintex meer geworden dan enkel een workflow tool. Ze proberen dan ook te groeien buiten het SharePoint platform. Het maakt niet uit wat voor platform je gebruikt of waar je inhoud wordt bijgehouden. Nintex automatiseert uw processen zodat alle gebruikers hierrond kunnen connecteren en samenwerken.

Cloud

Bouw workflows om te connecteer naar alle soorten platformen en laat het werk stromen.

SharePoint

Automatiseer je workflows op SharePoint en vermijd manueele acties op je projecten en processen.

Office 365

Bouw workflows met Office 365 en maak gebruik van Office apps voor een nog meer flexibele werkplek.

Beslissingen

Nintex Hawkeye helpt u data-gedreven beslissingen te maken. Met behulp van workflow-analyse, kan je workflows proactief bewaken, beheren en proactief fouten bekijken en opsporen voordat uw gebruikers ze zien. Begrijp en fin-tune de workflows die draaien op je omgeving. Ontdek welke processen de beste bedrijfsresultaten opleveren en zet je gericht in tegen degenen die aan verbetering toe zijn. Via de belangrijkste statistieken kan je knelpunten proberen te identificeren en operationele efficiëntie verbeteren.

Bekijk ook onze andere partners

Digitale forms en waardige opvolger van InfoPath

Data migraties en rapportering

Bouw een modern en gebruiksvriendelijk intranet

Een van onze nieuwste partners moet skybow zeker niet onderdoen voor al onze huidige third party tools. In tegendeel, skybow heeft zich bewezen op de markt als een waardige opvolger van onze welgekende Microsoft InfoPath tool. Als we in het verleden nood hadden aan custom formulier oplossingen binnen SharePoint was InfoPath de to-go tool om deze oplossingen te verwezenlijken. Vandaag hebben we zowel voor Office 365 als voor SharePoint on-premise een nieuwe tool aan te bieden.
Sharegate is een relatief nieuwe speler op de markt, maar heeft een oerdegelijk product dat klanten in staat stelt om SharePoint data eenvoudig te migreren van en naar de verschillende SharePoint versies inclusief Office 365 en OneDrive for Business. Het partnership werd nog maar sinds eind 2015 aangegaan, maar ondertussen werd de tool reeds gebruikt bij tientalle klanten.
Met Valo Intranet heeft u de “look and feel” van een modern, hedendaags intranet, maar met het gebruikersgemak van SharePoint. Valo wordt geïnstalleerd op uw bestaande SharePoint omgeving (on-premis of O365) en wordt opgezet als een Site Collectie naast al uw reeds bestaande site collecties. Het heeft dus geen impact op uw bestaande omgeving.