Partners

We zijn er ons van bewust dat de kracht van Ventigrate schuilt in onze mensen. Als een hecht team geloven we we over de juiste mix van profielen te beschikken om onze klanten creatieve digitale oplossingen aan te bieden.

Onze partners : jarenlang vertrouwen

De afgelopen 10 jaar heeft Ventigrate intensief gewerkt aan het verbeteren van zakelijke communicatie, het automatiseren van bedrijfsprocessen en het realiseren van gepersonaliseerde oplossingen op de intranet-omgevingen van onze klanten.

Gedurende deze tijd hebben we een samenwerking tot stand gebracht met de beste producten op de markt.

Deze producten laten ons toe om verder te gaan dan enkel SharePoint en de werkomgeving van onze klant naar een hoger niveau te duwen..

Sharegate

Data migraties en rapportering

Sharegate is een relatief nieuwe speler op de markt, maar heeft een oerdegelijk product dat klanten in staat stelt om SharePoint data eenvoudig te migreren van en naar de verschillende SharePoint versies inclusief Office 365 en OneDrive for Business. Het partnership werd nog maar sinds eind 2015 aangegaan, maar ondertussen werd de tool reeds gebruikt bij tientalle klanten.

Reynaers: SharePoint 2016 Intranet Migratie

Case
Sinds 2007 gebruikt Reynaers de technologie van Microsoft SharePoint, zowel voor het intranet (interne medewerkers) als voor het extranet (klanten en leveranciers). De afgelopen tien jaren is de omgeving sterk gegroeid, en werd ze moeilijker beheersbaar. Ze was toe aan een grondige opkuis en vernieuwing.

Nintex

Automatisering van business processen met Nintex

Nintex heeft sinds SharePoint 2003 oplossingen voor het aansturen van processen rond documenten op SharePoint. Ventigrate sloot met Nintex een partnership af sinds 2007 en heeft ondertussen bij meer dan 30 klanten het product uitgerold, trainingen verzorgd en maatoplossingen geprogrammeerd met behulp van deze software. Door de jaren heen zijn we zo uitgegroeid tot de grootste Nintex Partner in de Benelux.

Pauwels Sauzen: BUIT process

Case
Het huidige collaboratie platform was volledig gebaseerd op papier formulieren en simpele mail verwerking. Samen met Ventigrate is Pauwels Sauzen tot een innovatief samenwerkingsplaftorm gekomen die als basis zou dienen voor volgende bedrijfs processen.

Valo Intranets

Bouw een modern en gebruiksvriendelijk intranet

Met Valo Intranet heeft u de “look and feel” van een modern, hedendaags intranet, maar met het gebruikersgemak van SharePoint. Valo wordt geïnstalleerd op uw bestaande SharePoint omgeving (on-premis of O365) en wordt opgezet als een Site Collectie naast al uw reeds bestaande site collecties. Het heeft dus geen impact op uw bestaande omgeving.
De installatie werkt eenvoudig waardoor we binnen 2 weken uw bedrijf al kunnen voorzien van een basis intranet en training!

Skybow

Digitale forms en waardige opvolger van InfoPath

Een van onze nieuwste partners moet skybow zeker niet onderdoen voor al onze huidige third party tools. In tegendeel, skybow heeft zich bewezen op de markt als een waardige opvolger van onze welgekende Microsoft InfoPath tool. Als we in het verleden nood hadden aan custom formulier oplossingen binnen SharePoint was InfoPath de to-go tool om deze oplossingen te verwezenlijken. Vandaag hebben we zowel voor Office 365 als voor SharePoint on-premise een nieuwe tool aan te bieden.

Benieuwd naar het team dat deze technologiën beheerst?