Paperless with Power

We zijn er ons van bewust dat de kracht van Ventigrate schuilt in onze mensen. Als een hecht team geloven we we over de juiste mix van profielen te beschikken om onze klanten creatieve digitale oplossingen aan te bieden.

Paperless working en automatiseren met het Power Platform

Papieren documenten en archiefkasten zijn al tientallen jaren de manier om informatie te ordenen in een kantoor, jouw bedrijf of zelfs binnenshuis. Maar dat betekent niet dat fysieke, papieren documentatie de beste optie is. Veel kantoren en werknemers wereldwijd stappen over van fysieke documenten op elektronische document managementsystemen. Tools zoals SharePoint Online, Teams en OneDrive zijn wel gekend onder het Microsoft 365 ecosysteem.

Het kiezen van een sterk document managementsysteem is een cruciale stap naar paperless working, maar het digitaliseren van je papieren en documenten is niet het enige dat hier telt. Zo zijn er een aantal zaken die we steeds zien terugkomen bij onze klanten en dat doorheen de jaren toch meer en meer een pijnpunt begint te vormen:

  • Grote Excel bestanden die dikwijls misbruikt worden en via mail rondcirculeren
  • Input formulieren lopen op papier en in sommige gevallen zelfs nog met doordruk papier
  • De status van documenten zijn dikwijls niet gekend (documenten gaan van persoon to persoon)
  • Opzoeken van documenten en processen is dikwijls niet mogelijk of loopt heel moeizaam
  • Handtekeningen lopen nog steeds op papier
  • De kans is groot dat papieren documenten verloren gaan
  • Teams hebben hun eigen manier van werken, deze is dikwijls niet gestroomlijnd met de organisatie
  • Veel werk met het inscannen van documenten
  • Samenwerken op documenten is dikwijls niet mogelijk of loop heel moeilijk
  • ...

Bekijk met Ventigrate hoe het Power Platform een oplossing kan bieden

Process Management

PowerApps maakt het mogelijk om handmatige bedrijfsprocessen te transformeren naar digitale, geautomatiseerde processen. En dat zonder code te schrijven. Met behulp van templates in PowerApps kan je op een ‘snelle’ manier zakelijke apps bouwen voor Android, iOS Windows en de meeste webbrowsers. De gebouwde applicaties kunnen gegeven bevatten vanuit meerdere gegevensbronnen zoals SharePoint, Excel, Office 365 Dynamics 365, SQL Server en vele andere.

Process Automation

Met Microsoft Automate kunt u eenvoudig applicaties en services aan elkaar verbinden. Binnen de tool kun je taken automatiseren door ‘flows’ in te stellen die getriggerd worden door specifieke gebeurtenissen. Op die manier blijft er meer tijd over voor grotere en belangrijkere zaken. De tool is ook uitgerust met RPA (Robotic Process Automation) om taken in Windows en Web applicaties te automatiseren.

Process Insights

Ondernemingen hebben grote hoeveelheden gegevens die de basis moeten vormen van strategische beslissingen. Toch vinden veel bedrijven het lastig om de juiste informatie op de juiste moment te vinden en in te zetten. Veel gegevens zitten verstopt in veel verschillende geautomatiseerde systemen, waardoor ze lastig bruikbaar zijn. Het doel van Power BI is om gegevens te vertalen naar uitgebreide visualisaties vanuit meerdere gegevensbronnen die het succes bevorderen van de organisatie.

Process Intelligence

Power Virtual Agents stelt je in staat om eenvoudig krachtige bots te maken met behulp van een grafische interface zonder code. Power Virtual Agents neemt veel van de belangrijkste problemen aan met het bouwen van bots. Het elimineert de kloof tussen de business en de development teams die de bots bouwen. Problemen en bijhorende oplossingen kunnen op een snelle manier gedefinieerd en geïmplementeerd worden waardoor de lange wachttijden tussen de business en het development team wordt verkleind.

Contacteer ons voor een eerste verkennend gesprek en de eerste stappen naar jouw Paperless omgeving.