Office 365

Een betere samenwerking in Office 365.

Wanneer we kijken naar de nieuwe manier van samenwerken kunnen onze klanten Office 365 niet langer aan de kant schuiven. De ‘work from anywhere’ aanpak begint binnen de Belgische bedrijfswereld meer en meer zijn weg te vinden. Juist daarom zal Office 365 een steeds groter rol beginnen spelen. Gebruikers kunnen nu van waar en wanneer hun belangrijke data benaderen en communiceren binnen het juiste team met services zoals: SharePoint Online, Teams, Skype for Business en nog veel meer.

  • Gebruik uw applicaties waar u maar wil.
  • Krijg waar voor uw geld door de lage instapkosten.
  • Ontlast uw IT-afdeling met dagdagelijkse server administratie.
  • Een gegarandeerde uptime van wel 99,9%
  • Een optimale samenwerking via geïntegreerde services en applicaties.
  • De omgeving kan perfect meegroeien met het bedrijf.

Office 365 geeft u een brede waaier aan functionaliteiten die meteen ter beschikking worden gesteld bij de aankoop van een subscriptie. Als bedrijf is het zeer moeilijk om binnen deze verschillende mogelijkheden value te creëren naar de eindgebruikers en organisatie toe.

Als ervaren partner binnen Office 365 begeleiden wij u om een volledige strategie uit te bouwen rond de perfecte O365 omgeving. Binnen Ventigrate beseffen we dat een juiste vertaling van business naar technologie van groot belang is en onze aanpak straalt dit ook uit.

Door de hoeveelheid van verschillende services in Office 365 is het moeilijk het bos door de bomen te zien. Klanten gaan te snel implementeren en kiezen voor een vertrouwde optie binnen het platform zonder alle andere mogelijkheden af te wegen. Ventigrate neemt deze complexe denkproef over en vertaalt uw functionele noden naar de juiste Office 365 services. En correcte begeleiding, user adoption, change-management en training op maat zijn onze troeven bij het uitrollen van uw Office 365 platform.

Wanneer de ‘out of the box’ services niet voldoen, heeft Ventigrate de juiste partneroplossingen ter beschikking. Hier komen onze vertrouwde partners naar boven: Nintex, Valo, Skybow en Sharegate. Neem een kijkje op onze partner pagina voor meer informatie rond deze partneroplossingen en klik hier.

Contacteer ons voor een eerste verkennend gesprek en uw eerste stappen naar office 365.