Free Webinar : Modern Valo

Valo, dat bekend staat om zijn mooie intranet oplossingen, heeft een nieuwe versie klaar. Deze versie is de eerste versie die, zoals Microsoft, volledig de nieuwe ‘moderne SharePoint’ omarmt. Met behulp van communicatie & hub sites zorgt deze moderne Valo ervoor dat jouw intranet ook klaar is voor de toekomst.

We willen jou tijdens deze webinar laten kennismaken met Modern Valo. We bekijken naar welke rijke functionaliteiten hierin ingebakken zitten & hoe deze jou kunnen helpen. Uiteraard kijken we ook even naar de huidige Valo oplossing om zo de verschillen even op te lijsten.

Daarbuiten heeft Valo ook een site provisioning oplossing klaar staan nl Valo Teamwork. Deze zorgt ervoor dat gebruikers een site kunnen aanvragen. Na een optionele aanvraagprocedure wordt deze site ook automatisch aangemaakt. Deze tool, die het aanmaakproces van een site drastisch versimpelt, willen we ook even kort voorstellen.

Dankzij onze jarenlange ervaring en projectrealisaties in Office 365 en SharePoint heeft Ventigrate een sterke visie kunnen opbouwen en zijn wij de ideale partner om u te begeleiden in jouw Valo verhaal.

Spreker

Jan Vanderstappen

jan.vanderstappen@ventigrate.be

@_janvds

Datum

11-09-2018

Tijdstip

10u00 – 11u00