Webinar: Optimaal samenwerken in Office 365

Optimaal samenwerken blijft de nummer 1 prioriteit binnen de bedrijfswereld. Dankzij Office 365 beschikken we over een breed platform met verschillende services die dit mogelijk maken. De grootste uitdaging bestaat uit het matchen van de juiste service met de juiste business nood. Het correct toepassen van deze services blijft telkens een afweging tussen de verschillende mogelijkheden binnen Office 365.

Ventigrate specialiseert zich in het uitwerken van deze visie. De juiste begeleiding staat bij ons voorop. Wij streven ernaar een partnership op te zetten met onze klanten en begeleiden u doorheen het hele proces. Change management en user adoption zijn sleutel elementen waarin onze aanpak zich onderscheid.

Wat kan u verwachten van deze webinar.

  • Samenwerken van waar en wanneer je wil via SharePoint en Onedrive for Business.
  • Samenwerken met verschillende teams via office 365 Groups en Teams.
  • Project en taakmanagement via Planner.
  • De impact van OneNote binnen de samenwerking.
  • Het belang van training en user adoption binnen uw Office 365 traject.

De optimale combinatie van Office 365 services is voor elke bedrijfscultuur anders.

Dankzij onze jarenlange ervaring en projectrealisaties in Office 365 heeft Ventigrate een sterke visie kunnen opbouwen en zijn wij de ideale partner om u te begeleiden in jouw Office 365 verhaal.

Deze webinar is ondertussen afgelopen. Bekijk alvast de preview of schrijf je hieronder in om de volledige webinar te bekijken!

Spreker

Yannick Borghmans

yannick.borghmans@ventigrate.be

@yborghmans

Datum

25-04-2018

Tijdstip

10:00u