Free Webinar : Microsoft Search & Ventigrate partners

Wat velen niet weten, is dat we al in mei 2018 het ruwe concept in preview hebben gezien gekregen van Microsoft over wat later Microsoft Search zou worden. Al van in het ruwe concept was duidelijk wat de kracht zou zijn van een uniforme search ervaring en het combineren van alle data van het Microsoft 365 pakket. Eender waar zoeken naar informatie en documenten die eender waar staan, geweldig toch!

In deze webinar geven we je een overzicht van wat je allemaal kan en mag verwachten van Microsoft Search en natuurlijk enkele tips en tricks!

Jarenlang kiezen we al zorgvuldig onze partners, en een van onze selectie criteria is de vernieuwendheid van hun producenten. Hoe vaak zijn er nieuwe updates? Hoe vaak zijn er nieuwe producten? En door dat onze partners zo vaak vernieuwen, willen we dan ook maar al te graag onze blik op de updates naar jullie brengen. Kijk dus zeker voor alle Sharegate en Valo updates!

Je hebt het ondertussen al goed gelezen. In tegenstelling tot vorige webinars gaan we in 2022 de tijd nemen om 2 tot 3 onderwerpen per webinar te bespreken. Dit geeft ons de mogelijkheid om nog meer kennis en nieuwigheden met jou te delen. Dit wil niet zeggen dat er minder tijd is per onderwerp want hierdoor zal een webinar ook steeds rond de 2u duren. In onze planning kan je zien dat we 3 verschillende sessies hebben ingepland. We zullen ons heel strak aan deze planning houden zodat jij kan inpikken waar nodig. En zoals je gewoon bent blijven we alle webinars ook opnemen en kan je dit achteraf nog herbekijken op onze website

Sprekers

Jan Vanderstappen

jan.vanderstappen@ventigrate.be

@_janvds

Yannick Borghmans

yannick.borghmans@ventigrate.be

@yborghmans

Datum

16.06.2022

Tijdstip

Sessie 1: 10u00 – 10u45

Microsoft Search

Sessie 2: 10-45 – 11u30

Ventigrate partners