Free Webinar : Introduction to Microsoft Dataverse

Microsoft Dataverse is nog een relatief nieuwe naam binnen Microsoft maar is eigenlijk een upgrade van de Common Data Service dewelke al een hele tijd binnen het PowerPlatform beschikbaar was. Microsoft Dataverse maakt het mogelijk om data op te slaan binnen het PowerPlatform waardoor verschillende business applicatie deze data dan ook kunnen gebruiken. Kortom, een database binnen het PowerPlatform.

Tijdens deze webinar kijken we nog eens naar de functionaliteiten van Microsoft Dataverse binnen het PowerPlatform universum en wat dit extra kan aanbieden in vergelijking met de vroegere Common Data Service.

Omdat we merken bij klanten dat Microsoft Dataverse voornamelijk op tafel komt te liggen in combinatie met PowerApps gaan we ook dieper gaan vergelijken wat dit extra te bieden heeft tegenover een SharePoint structuur.

Na deze webinar zal het mogelijk zijn om te kunnen kijken naar jullie business applicaties en te beslissen of Microsoft Dataverse voor elk van deze een meerwaarde kan bieden.

Spreker

Jan Vanderstappen

jan.vanderstappen@ventigrate.be

@_janvds

Datum

09/12/2021

Tijdstip

10u00 – 11u00