Free Webinar : Guest Users in Office 365

Ook na de zomer gaan we verder met het organiseren van enkele webinars.

1 van de grote voordelen van Office 365 is de simpliciteit om informatie te delen met gast gebruikers. Is dit wel zo makkelijk als Microsoft doet uitschijnen? Voor de eindgebruikers alvast wel, maar achterliggend zijn er verschillende mogelijkheden/instellingen/regels waar je rekening mee moet houden alvorens je extern delen gaat toelaten.

In deze webinar bekijken we op welke aspecten binnen O365 we externe gebruikers allemaal kunnen toevoegen & welke configuratie mogelijkheden we hier hebben. We denken hier in eerste instantie aan het delen van een document op SharePoint maar dit gaat uiteraard ook over samenwerken op Planner, het chatten in Microsoft Teams of het structureel samenwerken in een O365 group. Daarnaast geven we ook de nodige aandacht aan de standaard mogelijkheden die Microsoft ons aanbiedt om, als beheerder, een duidelijk overzicht te houden van de actieve gast gebruikers op jouw tenant.

Na deze webinar heb je een beter inzicht over de verschillende mogelijkheden van extern delen op O365. Je gaat zelf, binnen jouw bedrijf, de denkoefening kunnen starten hoe dit allemaal in het governance verhaal van jouw bedrijf past.

Spreker

Jan Vanderstappen

jan.vanderstappen@ventigrate.be

@_janvds

Datum

19/11/2019

Tijdstip

10u00 – 11u00