Virtual Meet & Greet

Nog een laatste spurt naar de eindmeet en dan heb je wellicht je IT diploma op zak! HOERA!

Maar wat dan? Ben je al volop op zoek naar je droom job? Of zou je het liefst eerst nog van een welverdiende vakantie genieten? Wat het ook wordt, bij Ventigrate willen we je graag trakteren op een virtuele Meet & Greet zodat je al eens kan proeven van het werkklimaat en een IT bedrijf achter de schermen kan beleven!

Onze professionals nemen je mee doorheen enkele van onze cases en tools. Je kan hen al je prangende vragen stellen zodat je werkzoektocht een pak gerichter verloopt.

Verder kan je ook via een live chat in discussie treden met onze starters of de testimonial video’s van onze stagiaires bekijken.

Wie weet kies jij wel voor je plekje in het Ventigrate topteam!

Inschrijven

What's in it for you?

Ontmoet de Venti-professionals! Met de nodige portie humor stelt ons enthousiaste team zich voor.

Is Office 365 helemaal jouw ding? Dan zal deze case je ongetwijfeld boeien!

Of toch eerder into .NET? Ook hierover hebben we een interessante case!

Live Q&A! Via een live chat kan je ons team alles vragen (of toch bijna alles…). Wil je graag een one-on-one chat sessie, bezoek ons dan op careerbuddy (https://www.careerbuddy.be/ventigrate)

Onze stagiaires hebben er geen evidente stage op zitten aangezien alles van thuis uit werd georganiseerd. Maar ze hebben fantastisch werk geleverd! Ontdek hoe zij hun ervaring bij Ventigrate hebben beleefd!

De Sprekers

Abbas Goudman

Mijn naam is Abbas en werk bijna 8 jaar bij Ventigrate. Het eerste project waaraan ik heb gewerkt was samen met een senior collega. Aangezien ik nog maar net begonnen was, kwam dit voor mij goed uit. Ik kon steeds bij hem terecht voor vragen of om te controleren dat wat ik deed goed was. Nu kan ik dezelfde rol vervullen als mijn senior collega toen, namelijk het begeleiden van een startende collega met zijn/haar eerste project.

Paulien Buskens

Hey ik ben Paulien. Ik ben Ventigrate vorig jaar tegengekomen tijdens mijn laatste jaar als student. Na 1 gesprek en een teamevent was ik direct verkocht. In september ben ik hier dan ook begonnen als junior SharePoint developer en ik voel me hier elke dag meer en meer thuis.

Mathias Kiekens

Hoi! Ik ben Mathias! 2 jaar terug waagde ik de sprong en ging ik als .NET Consultant aan de slag bij Compilate. Mijn huidig project is een applicatie die de facturen voor de hele Cronos groep opstelt. De uitdaging is om nieuwe features toe te voegen zonder de werking van de app te verhinderen. Bij Compilate werken is elke dag samenwerken met toffe collega’s en in een moderne omgeving!

Tim Boyaert

Hey, ik ben Tim. Ik ben lang op zoek geweest naar wat ik echt graag wou doen, maar heb dan toch voor de HBO5 informatica-opleiding gekozen. Daarna ben ik als stagiair bij Compilate gestart. Toen ik een job aangeboden kreeg, heb ik geen moment getwijfeld! Ik werk nu 1 jaar bij Compilate en elke dag zit vol nieuwe uitdagingen!

De Coaches

Bert Van Reusel

.Net Technical Lead

Jan Vanderstappen

Office 365/SharePoint Functional Lead

Kevin Pelkmans

Office 365/SharePoint Technical Lead

Yannick Borghmans

Office 365/SharePoint Technical Lead