Free Webinar : Microsoft Teams Premium

Microsoft Teams Premium is een betaalde dienst van Microsoft die extra functies en mogelijkheden biedt naast de standaard gratis versie van Teams. Teams Premium is ontworpen voor bedrijven en organisaties die behoefte hebben aan meer geavanceerde samenwerkingstools en meer controle over hun Teams-omgeving.

Teams Premium brengt Large Language Model (LLM) met behulp van OpenAI’s GPT naar de gebruikers om onder andere meetings nog intelligenter te maken, voorbereidingen en meetings notes automatisch aan te maken.

Een van de belangrijkste voordelen van Teams Premium is de mogelijkheid om grotere vergaderingen en webinars te organiseren met maximaal 20.000 deelnemers. Dit maakt het een ideale oplossing voor organisaties die virtuele evenementen of grootschalige bedrijfsbrede bijeenkomsten moeten organiseren. Teams Premium bevat ook geavanceerde beveiligings- en compliance-functies, zoals data loss prevention, eDiscovery en retention policies die organisaties helpen te voldoen aan wettelijke vereisten en hun gevoelige informatie te beschermen.

Teams Premium integreert ook met andere Microsoft-tools en -diensten, zoals PowerApps en Power Automate, waarmee bedrijven workflows kunnen automatiseren en hun bedrijfsprocessen kunnen stroomlijnen.

Naast deze bundel van functionaliteiten zijn er een aantal nieuwe features op komst die ook net zijn aangekondigd bij Microsoft. Wij willen deze nieuwe features graag voor jou even overlopen. Daarom willen we jullie uitnodigen op onze komende webinar vol nieuwe informatie.

We zien jullie graag dan!

Sprekers

Jan Vanderstappen

jan.vanderstappen@ventigrate.be

@_janvds

Yannick Borghmans

yannick.borghmans@ventigrate.be

@yborghmans

Datum

27/04/2023

Tijdstip

10u00 – 11u00