Godiva Chocolatier

godivalogo

Projectomschrijving

Godiva was op zoek naar een oplossing voor het automatiseren van een bedrijfsflow voor Procurement. Zo is Godiva in staat om de juiste rapportering en opvolging uit te voeren op bestaande en nieuwe procurement procedures.

Ventigrate heeft een InfoPath formulier gemaakt met SharePoint-lijsten als input en output. Dit formulier wordt aangestuurd door een SharePoint Workflow om de nodige goedkeuringen te verzamelen, gegevens weg te schrijven naar de juiste diensten en communicatie uit te sturen naar de klanten wanneer de aanvraag afgehandeld is.

Deze workflow werd volledig uitgewerkt via de out of the box functionaliteiten van SharePoint designer workflows. Bij het uitwerken van het InfoPath formulier werd er rekening gehouden met de stylesheets en kleurenpaletten van Godiva. Dit zorgt voor een gestroomlijnd effect bij het openen van de formulieren.

Godiva is actief in alle delen van de wereld en dus werd er gekozen om dit project te maken in SharePoint Online. Op deze manier kunnen zij op elke plaats beschikken over hun gegevens zonder dat zij zelf moeten instaan voor het beheer van de server-infrastructuur.

Hoogtepunten:

  • Wereldwijde beschikbaarheid van alle gegevens
  • Automatisering van communicatie met klanten
  • Intuïtief formulier met automatische controle op fouten

Screenshots