Free Webinar : Make your life easier with Power Automate

Ben je het beu om talloze uren te besteden aan repetitieve en alledaagse taken? Zou je willen dat je die vervelende processen kon automatiseren en je tijd kon vrijmaken voor belangrijkere zaken? Doe mee met een sessie over Power Automate, waar we u laten zien hoe u uw workflow kunt stroomlijnen en uw leven gemakkelijker kunt maken. Met Power Automate kunt u taken in uw favoriete apps en services automatiseren, waardoor u gemakkelijk meer gedaan krijgt in minder tijd. Zeg vaarwel tegen handmatige gegevensinvoer, meldingen en andere tijdrovende taken. Doe met ons mee en ontdek hoe Power Automate uw manier van werken kan transformeren!

Power Automate is een krachtige automatiseringstool waarmee u workflows kunt maken en repetitieve taken in uw favoriete apps en services kunt automatiseren. Met Power Automate kunt u uw bedrijfsprocessen stroomlijnen, handmatig werk verminderen en de productiviteit verhogen. Of het nu gaat om het automatiseren van gegevensinvoer, het verzenden van meldingen of het maken van complexe workflows, met Power Automate zit je goed. De tool is ontworpen om uw leven gemakkelijker te maken door de taken te automatiseren die te veel tijd in beslag nemen, zodat u zich kunt concentreren op belangrijkere zaken. Met een gebruiksvriendelijke interface en een breed scala aan kant-en-klare sjablonen is Power Automate voor iedereen toegankelijk, ongeacht hun technische expertise. Of u nu een bedrijfseigenaar, een marketeer of een IT-professional bent, Power Automate kan u helpen tijd te besparen en de efficiëntie van uw workflow te verbeteren.

 

Paulien Buskens als expert in PowerPlatform

We zijn verheugd aan te kondigen dat onze gewaardeerde collega, Paulien Buskens, deze webinar zal verzorgen. Met haar diepgaande expertise op het gebied van PowerAutomate heeft ze een uitstekende reputatie opgebouwd als een autoriteit in dit vakgebied.

Paulien heeft niet alleen uitgebreide kennis op het gebied van PowerAutomate, maar ze heeft ook talloze keren internationale sessies gegeven. Haar ervaring en succes in het buitenland maken haar een waardevolle bron van kennis en inzicht.Deze webinar biedt een unieke gelegenheid om te leren van Paulien’s ervaring en expertise. Of je nu nieuw bent in PowerAutomate of al enige ervaring hebt, haar inzichten zullen je helpen om je vaardigheden te verbeteren en efficiënter te werken.

Mis deze kans niet om direct van een erkende expert te leren en waardevolle tips en trucs te ontdekken om het meeste uit PowerAutomate te halen

Sprekers

Paulien Buskens

paulien.buskens@ventigrate.be

@paulien50

Datum

13/06/2023

Tijdstip

10u00 – 11u00