Free Event: What to do with all that POWER

We zijn weer terug van weggeweest. Ventigrate organiseert dit jaar weer een klantenevent gevuld met waardevolle informatie die jouw organisatie naar nieuwe hoogtes kan brengen. We zijn verheugd je uit te nodigen op ons komende event “What to do with all that Power” en een roundtable sessie “Customer meets customer”. In onze eerste sessie staat het Power Platform binnen Microsoft 365 centraal en zullen we aan de hand van een specifieke case en verschillende demo’s jou de kracht van “Power” laten zien. Tijdens de optionele tweede sessie gaan we jou als klant vooral aan het woord laten in een roundtable die begeleid wordt door één van onze sprekers. Bij de inschrijving kan je aangeven of je aan de tweede sessie ook wil deelnemen.

Sessie 1: What to do with all that Power

De term Power is de voorbije jaren steeds krachtiger geworden binnen Microsoft 365. Voor vele bedrijven zijn tools zoals Power Apps, Power Automate en Power BI bijna onmisbaar geworden. In een wereld waar digitalisatie en modernisering centraal staan, is het belangrijker dan ooit om manieren te vinden om onze bedrijfsprocessen te stroomlijnen en te automatiseren. Dit is waar het Power Platform bij kan helpen.

Ons event zal heel wat verschillende tools naar voor brengen die ook jij kan integreren binnen jouw business processen. Uiteraard zullen er al enkele bekend in de oren klinken, maar we geven je graag toch een overzicht van wat er zal aankomen. Hierbij een opsomming van de tools die aan bod zullen komen.

Locatie

Den Berg

Bergkapelstraat 98
BE-1840 Londerzeel

Brussel 30 min – Mechelen 25 min – Antwerpen 30 min
Ruime parking beschikbaar

Map

Agenda

08u – 09u : Verwelkoming met ontbijt
09u – 12u : Sessie 1 – What to do with all that POWER
12u – 13u : Lunch
13u – 15u : Sessie 2 – Customer meets customer
15u – 16u : Laatste drankje

Microsoft 365 en het Power Platform bieden een innovatieve oplossing waarmee bedrijven aangepaste toepassingen kunnen bouwen, workflows kunnen automatiseren en gegevens uit verschillende bronnen kunnen integreren. Onze deskundige sprekers zullen hun inzichten en ervaringen delen over hoe je de kracht van Power kan bundelen om jouw bedrijfsprocessen te stroomlijnen en de productiviteit binnen jouw organisatie te optimaliseren. Dit met de nodige aandacht voor het beheer en de opvolging van alle verschillende oplossingen binnen de organisatie. Wij delen hoe jij van start kan gaan met de juiste governance en dit op maat van jouw organisatie.

Sessie 2: Customer meets Customer (Roundtable)

Tijdens ons event krijg je natuurlijk ook de kans om te netwerken met andere klanten en collega’s. Na een lekkere lunch voorzien we een “Customer meets customer” sessie waarbij we aan de hand van een roundtable onze ervaringen met elkaar kunnen delen rond onder andere het Power platform. Jouw verhaal en ervaringen staan hier centraal. Door onze verhalen met elkaar te delen kunnen we ook enorm van elkaar leren. Dit zowel uit positieve als negatieve ervaringen. De roundtable zal begeleid worden door één van onze sprekers zodat de flow hier optimaal blijft.

We nodigen jullie dan ook allemaal graag uit om deel te nemen aan deze tweede sessie na de lunch. Weet dat deze sessie volledig vrijblijvend is en dat je dus ook kan vertrekken wanneer je zelf wil. Uiteraard ben je meer dan welkom en kijken we enorm uit naar alle ervaringen binnen jouw organisatie.

Sprekers

Yannick Borghmans

M365 Technical Lead

yannick.borghmans@ventigrate.be

Jan Vanderstappen

M365 Functional Lead

jan.vanderstappen@ventigrate.be

Frederik Broux

Power Platform Expert

frederik.broux@ventigrate.be

Paulien Buskens

Power Platform Expert

paulien.buskens@ventigrate.be

Schrijf je nu in voor ons event!

Voor meer informatie kan je altijd contact opnemen met ons op info@ventigrate.be

We kijken alvast uit naar jouw komst!

inschrijvenIcon