+32 (0)3 871 99 54
Veldkant 37, Kontich
info@ventigrate.be

Free Event : Bring the Power to you!

Net zoals elk jaar verwelkomen we je graag op ons gratis event!

PowerApps, PowerBI, PowerPortals, Flow… Eén voor één producten waar echt power achter zit en waarmee je eindeloos veel oplossingen kan bedenken!

Samen bouwen we een portaal waarbij klanten hun gegevens kunnen ingeven en raadplegen, waar geautomatiseerde bedrijfsprocessen werk verlichten en waar iedereen gepersonaliseerde rapporten kan benaderen.

𝓙𝓸𝓲𝓷 𝓾𝓼 op dit unieke event waar je alle informatie ontvangt en ongetwijfeld geïnspireerd zal geraken door de ontelbare opportuniteiten. Bovendien kan je achteraf meteen met extra power aan de slag.

PowerApps
SharePoint heeft altijd al de nood gekend aan geavanceerde formulieren om de invoer van gegevens op maat te maken. Sinds enkele jaren kunnen we aan deze nood beantwoorden met een geweldig product: PowerApps. Hiermee kunnen we zonder enige technische kennis formulieren opstellen, integreren en invullen via verschillende kanalen zoals een smartphone applicatie, een website of een SharePoint-omgeving…
Tijdens het luik toegewijd aan PowerApps nemen we een interessante customer case onder de loep om van daaruit alle mogelijkheden te highlighten.

PowerBI
Een gevestigde waarde waar elke maand nieuwe features bijkomen, waardoor het steeds gemakkelijker wordt om krachtige dashboards op maat te maken. Op die manier kunnen we vanuit verschillende systemen en bronnen data verzamelen, verwerken en uiteenzetten, zowel in PowerBI zelf als op verschillende locaties binnen onze Office 365 omgeving.

PowerPortals
Momenteel nog in Preview en recht van de ontwerptafel, maar toch we willen alvast de mogelijkheden met PowerPortals toelichten. Een nieuw type PowerApp waarbij we Office 365 data kunnen integreren en het portaal personaliseren naargelang de bezoeker.

Flow
Tot slot een ‘onzichtbaar’ onderdeel in het PowerPlatform, maar een enorm krachtige tool die het maken van werkstromen vereenvoudigt. Net zoals de andere onderdelen van het PowerPlatform krijgt Flow er elke week nieuwe features bij.
Naast een customer case die de mogelijkheden schetst, geven we ook graag een overzicht van de features die vandaag al mogelijk zijn en wat je in de toekomst nog mag verwachten.

Datum

24-10-2019

Locatie

TBD 

Agenda

9u00 – 9u15 :
Verwelkoming

9u15 – 9u30 :
Introductie

9u30 – 10u20 :
Building the portal you want

10u20 – 10u40 :
Pauze

10u40 – 11u30 :
Connecting the dots

11u30 – 11u50 :
Meet our new sister – Compilate

11u50 tot 12u00 :
Round up

12u00 tot 13u00:
Lunch

Sprekers

Yannick Borghmans
Jan Vanderstappen

yannick.borghmans@ventigrate.be

jan.vanderstappen@ventigrate.be

@yborghmans

@_janvds

Schrijf je nu in voor onze gratis event