+32 (0)3 871 99 54
Veldkant 37, Kontich
info@ventigrate.be

Ontmoet onze SharePoint & Office 365 partners

We zijn er ons van bewust dat de kracht van Ventigrate schuilt in onze mensen. Als een hecht team geloven we we over de juiste mix van profielen te beschikken om onze klanten creatieve digitale oplossingen aan te bieden.

Ontmoet onze SharePoint & Office 365 partners

Meer dan enkel SharePoint

Elk jaar zorgt Ventigrate voor een aantal klanten events die ervoor zorgen dat jij mee bent met de nieuwste technologieën. Dit jaar is het niet anders en zijn we van start gegaan met een event volledig toegespitst op onze partners.

De voorbije 10 jaar heeft Ventigrate gewerkt aan het versterken van business communicatie, geautomatiseerde processes en gepersonaliseerde oplossingen op de intranet omgevingen van onze klanten.

Gedurende deze tijd hebben we een samenwerking tot stand gebracht met de beste producten op de markt. Deze producten laten ons toe om verder te gaan dan enkel SharePoint en de werkomgeving van onze klant naar een hoger niveau te duwen.

 

Wat stond er op de agenda

Tijdens ons event zijn we dieper ingegaan op onze verschillende partners. Aan de hand van een aantal business cases hebben we aangetoond wat de meerwaarde kan zijn binnen jouw werkomgeving.

Volgende partners zijn aan bod gekomen:

  • Valo Intranet: Bouwen van moderne, gebruiksvriendelijke intranetten.
  • Skybow: Digitale formulieren en een waardige opvolger voor Microsoft InfoPath
  • Nintex: Automatiseren van business processen met Nintex Workflows
  • Sharegate: Data migraties en rapportering

 

 

Bekijk onze 4 partners

Nintex heeft sinds SharePoint 2003 oplossingen voor het aansturen van processen rond documenten op SharePoint. Ventigrate sloot met Nintex een partnership af sinds 2007 en heeft ondertussen bij meer dan 30 klanten het product uitgerold, trainingen verzorgd en maatoplossingen geprogrammeerd met behulp van deze software. Door de jaren heen zijn we zo uitgegroeid tot de grootste Nintex Partner in de Benelux.
Een van onze nieuwste partners moet skybow zeker niet onderdoen voor al onze huidige third party tools. In tegendeel, skybow heeft zich bewezen op de markt als een waardige opvolger van onze welgekende Microsoft InfoPath tool. Als we in het verleden nood hadden aan custom formulier oplossingen binnen SharePoint was InfoPath de to-go tool om deze oplossingen te verwezenlijken. Vandaag hebben we zowel voor Office 365 als voor SharePoint on-premise een nieuwe tool aan te bieden.
Met Valo Intranet heeft u de “look and feel” van een modern, hedendaags intranet, maar met het gebruikersgemak van SharePoint. Valo wordt geïnstalleerd op uw bestaande SharePoint omgeving (on-premis of O365) en wordt opgezet als een Site Collectie naast al uw reeds bestaande site collecties. Het heeft dus geen impact op uw bestaande omgeving.
ShareGate is een relatief nieuwe speler op de markt, maar heeft een oerdegelijk product dat klanten in staat stelt om SharePoint data eenvoudig te migreren van en naar de verschillende SharePoint versies inclusief Office 365 en OneDrive for Business. Het partnership werd nog maar sinds eind 2015 aangegaan, maar ondertussen werd de tool reeds gebruikt bij tientalle klanten.

Kijk even mee