+32 (0)3 871 99 54
Veldkant 37, Kontich
info@ventigrate.be

Filter events

We zijn er ons van bewust dat de kracht van Ventigrate schuilt in onze mensen. Als een hecht team geloven we we over de juiste mix van profielen te beschikken om onze klanten creatieve digitale oplossingen aan te bieden.

Events

Free Webinar: Automatisatie business flows

Webinar
De eerste webinar van het jaar gaat over het immens populaire tweeluik: Microsoft Flow & Microsoft PowerApps. In deze sessie gaan we kijken hoe deze 2 producten (samen)werken & hoe deze gebruikt kunnen worden. Aangezien de focus van veel bedrijven en partners nog langs de SharePoint kant van Office 365 ligt, zullen we natuurlijk ook de nodige aandacht besteden aan de integraties met SharePoint van deze 2 producten.

Free Webinar: Modern Valo

Webinar
Ben je benieuwd hoe je je intranet in een modern kleedje kan steken? Of wil je kijken hoe je een volledig intranet in enkele dagen kan opbouwen?
Valo lanceert in september zijn moderne intranet oplossing die we graag aan je voorstellen. Mis de kans niet om deze als eerste te ontdekken.

Free Webinar: Microsoft Teams

Webinar
Een roundtrip in Microsoft Teams die je alle in en outs leert kennen. Het nieuwe product van Microsoft wint de laatste maanden aan enorme populariteit en is zelf aangeduid als de vervanger van de gevestigde waarde: Skype For Business.
Waarom? Kom het te weten tijdens deze webinar zodat je voorbereid bent op de toekomst en het kan introduceren en implementeren binnen je eigen omgeving.

Free Event: SP2019 - Office 365

Event
De wereld van digitale samenwerking is altijd snel aan het veranderen en continu innoverend met elke stap die we zetten. Binnen Ventigrate zijn we zeker dat de juiste begeleiding en visie de sleutel is tot een succesvolle samenwerking. Laat Ventigrate je ogen en oren zijn en je begeleiden door de nieuwe manier van werken.
Daarom willen we u graag uitnodigen voor ons jaarlijks event. Een event dat u de juiste hoeveelheid bagage geeft over wat er nieuw is in de wereld van SharePoint en Office 365.
Innovatie is wat ons triggerd, en we hopen dat wij ons enthousiasme mogen delen. Dus aarzel niet en zorg ervoor dat jouw plekje gereserveerd is voor ons nieuwe event.

Ventigrate organiseert BIWUG op dinsdag 10 april!

biwug-colors
Event
Dinsdag 10 april zal theaterzaal Moonbeat voor één avond de thuishaven zijn van Biwug.
De Biwug-avond, ditmaal georganiseerd door Ventigrate, zal ook het podium bieden voor onze eigenste Yannick Borghmans.
De sessie die Yannick zal geven, zal zeker en vast in de smaak vallen bij developers.

Webinar: Optimaal samenwerken in Office 365

webinars
Event
Optimaal samenwerken, een doelstelling voor veel bedrijven, maar wel een doelstelling die door middel van Office 365 haalbaar is. Office 365 is een breed platform met een groot aantal services die individueel al sterk voor de dag komen, maar die pas ten volle tot uiting komen als de ideale combinatie gevonden is. Het correct toepassen eop maat maken van deze services blijft telkens een afweging die je dient te maken tussen de verschillende mogelijkheden binnen Office 365.