+32 (0)3 871 99 54
Veldkant 37, Kontich
info@ventigrate.be

Filter cases

We zijn er ons van bewust dat de kracht van Ventigrate schuilt in onze mensen. Als een hecht team geloven we we over de juiste mix van profielen te beschikken om onze klanten creatieve digitale oplossingen aan te bieden.

Cases

Delhaize: Intranet & Samenwerkingsplatform

Reynaers: Intranet Migratie

Pauwels Sauzen: BUIT process

delhaizelogo
Case
Al voor de fusie met het Nederlandse Ahold, was de Delhaize Groep een grote speler in de voedingsindustrie: eind 2014 telde de groep 150.000 werknemers en was het actief in 7 landen. Niet verwonderlijk dus dat het een gestructureerd platform nodig had voor interne communicatie en samenwerking. Samen met de groep hebben we de technische vereisten gedocumenteerd. Die gebruikten we als basis voor het uitwerken van een allesomvattende multi-farmarchitectuur.
reynaerslogo
Case
Sinds 2007 gebruikt Reynaers de technologie van Microsoft SharePoint, zowel voor het intranet (interne medewerkers) als voor het extranet (klanten en leveranciers). De afgelopen tien jaren is de omgeving sterk gegroeid, en werd ze moeilijker beheersbaar. Ze was toe aan een grondige opkuis en vernieuwing.
pauwelssauzenlogo
Case
Het huidige collaboratie platform was volledig gebaseerd op papier formulieren en simpele mail verwerking. Samen met Ventigrate is Pauwels Sauzen tot een innovatief samenwerkingsplaftorm gekomen die als basis zou dienen voor volgende bedrijfs processen.

Godiva: Procurement formulier

Departement Economie, Wetenschap & Innovatie

godivalogo
Case
Godiva is bij ons terechtgekomen omdat het op zoek was naar een manier om de bedrijfsflow voor Procurement te automatiseren. Dankzij onze hulp is de chocolatier nu in staat om uit alle procedures de juiste rapportering te halen en ze op de juiste manier op te volgen.
Screen Shot 2017-08-27 at 23.37.57
Case
Het departement EWI is gemigreerd van SharePoint 2010 naar SharePoint Online/Office 365. De verschillende bestaande custom applicaties dienden omgezet te worden naar applicaties, compatibel in deze nieuwe omgeving. De oude applicaties bleken ook soms log en traag aan te voelen en dus een belangrijke vereiste voor de nieuwe applicaties was om de eindgebruikers een moderne, responsieve en mobile-friendly gebruikerservaring te bieden.