+32 (0)3 871 99 54
Veldkant 37, Kontich
info@ventigrate.be

Filter cases

We zijn er ons van bewust dat de kracht van Ventigrate schuilt in onze mensen. Als een hecht team geloven we we over de juiste mix van profielen te beschikken om onze klanten creatieve digitale oplossingen aan te bieden.

Cases

Septentrio: Valo Intranet & Teams

Xwift: Bonussysteem

Denys: Aankoopproces

Case
Binnen Septentrio was er geen eenduidige locatie voor gepubliceerde & geverifieerde informatie. Dit is uitgemond in verspreide & dubbele informatie. Met de introductie van een Valo intranet is deze plaats er wel gekomen. In verschillende workshops zijn er de nodige afspraken gemaakt rond dit intranet en het bijhorende publicatieproces zodat informatie gemakkelijk de weg kon vinden naar dit intranet. 
Case
Het vinden van goede vrachtwagenchauffeurs blijft een grote uitdaging voor Xwift. Het Oost-Vlaamse transportbedrijf zocht naar een manier om snel nieuwe werknemers te vinden en ze te houden. De transporteur bedacht het plan om zijn chauffeurs te belonen met een bedrijfswagen, op voorwaarde dat ze inspanningen leveren om zuiniger en veiliger te rijden. Door alls rijstijlparameters in rekening te brengen, kan Xwift meten hoe veilig en zuinig hun chauffeurs rijden. Daarnaast ontwikkelde Xwift een ingenieus puntensysteem en koppelde hier een bonussysteem aan. Dit werd via formules door Ventigrate geïntegreerd in een SharePoint omgeving.
Case
Bij Denys, aannemer van complexe bouwprojecten en infrastructuurwerken, stapte de aankoopdienst over van papierwerk en manuele procedures naar compleet geautomatiseerde processen voor de goedkeuring, ondertekening, verzending en archivering van bestellingen. Daardoor verlopen die veel eenvoudiger en sneller voor de medewerkers van de besteldienst en de mensen die de bestellingen moeten goedkeuren. Denys deed voor dit project een beroep op de expertise van Ventigrate, dat Nintex Workflow for SharePoint installeerde.

Pauwels Sauzen: BUIT process

Godiva: Procurement formulier

Departement Economie, Wetenschap & Innovatie

pauwelssauzenlogo
Case
Het huidige collaboratie platform was volledig gebaseerd op papier formulieren en simpele mail verwerking. Samen met Ventigrate is Pauwels Sauzen tot een innovatief samenwerkingsplaftorm gekomen die als basis zou dienen voor volgende bedrijfs processen.
godivalogo
Case
Godiva is bij ons terechtgekomen omdat het op zoek was naar een manier om de bedrijfsflow voor Procurement te automatiseren. Dankzij onze hulp is de chocolatier nu in staat om uit alle procedures de juiste rapportering te halen en ze op de juiste manier op te volgen.
Screen Shot 2017-08-27 at 23.37.57
Case
Het departement EWI is gemigreerd van SharePoint 2010 naar SharePoint Online/Office 365. De verschillende bestaande custom applicaties dienden omgezet te worden naar applicaties, compatibel in deze nieuwe omgeving. De oude applicaties bleken ook soms log en traag aan te voelen en dus een belangrijke vereiste voor de nieuwe applicaties was om de eindgebruikers een moderne, responsieve en mobile-friendly gebruikerservaring te bieden.

Reynaers: Intranet Migratie

reynaerslogo
Case
Sinds 2007 gebruikt Reynaers de technologie van Microsoft SharePoint, zowel voor het intranet (interne medewerkers) als voor het extranet (klanten en leveranciers). De afgelopen tien jaren is de omgeving sterk gegroeid, en werd ze moeilijker beheersbaar. Ze was toe aan een grondige opkuis en vernieuwing.