+32 (0)3 871 99 54
Veldkant 37, Kontich
info@ventigrate.be

Nieuws

We zijn er ons van bewust dat de kracht van Ventigrate schuilt in onze mensen. Als een hecht team geloven we we over de juiste mix van profielen te beschikken om onze klanten creatieve digitale oplossingen aan te bieden.

Nieuws

Ventigrate scout naar jong talent

jobbeurs
Nieuws
Met dat duidelijk doel kon je ons gemotiveerde team de afgelopen dagen op verschillende jobbeurzen terugvinden.
Zo waren we o.a. aanwezig op de jobbeurs van Thomas More, KDG en AP Hogeschool. Voor ons de ideale gelegenheid om in contact te komen met de nieuwe afgestudeerden van dit jaar en voor hen de kans om ons beter te leren kennen.
Om een dag op deze jobbeurs zo aangenaam mogelijk te houden, hadden we een leuke FIFA-competitie georganiseerd waarbij de studenten een mooie prijs konden winnen nl een indoor skydive sessie.
Nu de jobbeurzen achter de rug zijn, zijn we volop bezig met het inplannen van de sollicitaties. We hopen dan ook hen snel te mogen verwelkomen in ons team.

Bekijk zeker ons artikel rond de Student Night die doorgaat op 28 maart.

Ontmoet onze SharePoint & Office 365 partners

partnerevent
Nieuws
Na het opbouwen van onze jarenlange ervaring binnen SharePoint, is het tijd is om verder te kijken.
Om de noden van onze klanten te kunnen bedienen met out-of-the-box oplossingen, selecteerden we enkele interessante third-party solutions om ons bij te staan in dit proces.

Benieuwd?

Events

Webinar: Optimaal samenwerken in Office 365

webinars
Nieuws
Optimaal samenwerken blijft de nummer 1 prioriteit binnen de bedrijfswereld. Dankzij Office 365 beschikken we over een breed platform met verschillende services die dit mogelijk maken. De grootste uitdaging bestaat uit het matchen van de juiste service met de juiste business nood. Het correct toepassen van deze services blijft telkens een afweging tussen de verschillende mogelijkheden binnen Office 365.
Ventigrate specialiseert zich in het uitwerken van deze visie. De juiste begeleiding staat bij ons voorop. Wij streven ernaar een partnership op te zetten met onze klanten en begeleiden u doorheen het hele proces. Change management en user adoption zijn sleutel elementen waarin onze aanpak zich onderscheid

Bekijk onze webinar!

Ventigrate organiseert BIWUG op dinsdag 10 april!

biwug-colors
Event
Dinsdag 10 april zal theaterzaal Moonbeat voor één avond de thuishaven zijn van Biwug.
De Biwug-avond, ditmaal georganiseerd door Ventigrate, zal ook het podium bieden voor onze eigenste Yannick Borghmans.
De sessie die Yannick zal geven, zal zeker en vast in de smaak vallen bij developers.

Cases

Delhaize: Intranet & Samenwerkingsplatform

Reynaers: Intranet Migratie

Pauwels Sauzen: BUIT process

delhaizelogo
Case
Al voor de fusie met het Nederlandse Ahold, was de Delhaize Groep een grote speler in de voedingsindustrie: eind 2014 telde de groep 150.000 werknemers en was het actief in 7 landen. Niet verwonderlijk dus dat het een gestructureerd platform nodig had voor interne communicatie en samenwerking. Samen met de groep hebben we de technische vereisten gedocumenteerd. Die gebruikten we als basis voor het uitwerken van een allesomvattende multi-farmarchitectuur.
reynaerslogo
Case
Sinds 2007 gebruikt Reynaers de technologie van Microsoft SharePoint, zowel voor het intranet (interne medewerkers) als voor het extranet (klanten en leveranciers). De afgelopen tien jaren is de omgeving sterk gegroeid, en werd ze moeilijker beheersbaar. Ze was toe aan een grondige opkuis en vernieuwing.
pauwelssauzenlogo
Case
Het huidige collaboratie platform was volledig gebaseerd op papier formulieren en simpele mail verwerking. Samen met Ventigrate is Pauwels Sauzen tot een innovatief samenwerkingsplaftorm gekomen die als basis zou dienen voor volgende bedrijfs processen.

Godiva: Procurement formulier

Departement Economie, Wetenschap & Innovatie

godivalogo
Case
Godiva is bij ons terechtgekomen omdat het op zoek was naar een manier om de bedrijfsflow voor Procurement te automatiseren. Dankzij onze hulp is de chocolatier nu in staat om uit alle procedures de juiste rapportering te halen en ze op de juiste manier op te volgen.
Screen Shot 2017-08-27 at 23.37.57
Case
Het departement EWI is gemigreerd van SharePoint 2010 naar SharePoint Online/Office 365. De verschillende bestaande custom applicaties dienden omgezet te worden naar applicaties, compatibel in deze nieuwe omgeving. De oude applicaties bleken ook soms log en traag aan te voelen en dus een belangrijke vereiste voor de nieuwe applicaties was om de eindgebruikers een moderne, responsieve en mobile-friendly gebruikerservaring te bieden.