+32 (0)3 871 99 54
Veldkant 37, Kontich
info@ventigrate.be

Nieuws

We zijn er ons van bewust dat de kracht van Ventigrate schuilt in onze mensen. Als een hecht team geloven we we over de juiste mix van profielen te beschikken om onze klanten creatieve digitale oplossingen aan te bieden.

Nieuws

Ventigrate scout naar jong talent

jobbeurs
Nieuws
Met dat duidelijk doel kon je ons gemotiveerde team de afgelopen dagen op verschillende jobbeurzen terugvinden.
Zo waren we o.a. aanwezig op de jobbeurs van Thomas More, KDG en AP Hogeschool. Voor ons de ideale gelegenheid om in contact te komen met de nieuwe afgestudeerden van dit jaar en voor hen de kans om ons beter te leren kennen.
Om een dag op deze jobbeurs zo aangenaam mogelijk te houden, hadden we een leuke FIFA-competitie georganiseerd waarbij de studenten een mooie prijs konden winnen nl een indoor skydive sessie.
Nu de jobbeurzen achter de rug zijn, zijn we volop bezig met het inplannen van de sollicitaties. We hopen dan ook hen snel te mogen verwelkomen in ons team.

Bekijk zeker ons artikel rond de Student Night die doorgaat op 28 maart.

Ontmoet onze SharePoint & Office 365 partners

partnerevent
Nieuws
Na het opbouwen van onze jarenlange ervaring binnen SharePoint, is het tijd is om verder te kijken.
Om de noden van onze klanten te kunnen bedienen met out-of-the-box oplossingen, selecteerden we enkele interessante third-party solutions om ons bij te staan in dit proces.

Benieuwd?

Events

Webinar: Automatisatie business flows

Webinar
De eerste webinar van het jaar gaat over het immens populaire tweeluik: Microsoft Flow & Microsoft PowerApps. In deze sessie gaan we kijken hoe deze 2 producten (samen)werken & hoe deze gebruikt kunnen worden. Aangezien de focus van veel bedrijven en partners nog langs de SharePoint kant van Office 365 ligt, zullen we natuurlijk ook de nodige aandacht besteden aan de integraties met SharePoint van deze 2 producten.

Webinar: Optimaal samenwerken in Office 365

webinars
Nieuws
Optimaal samenwerken blijft de nummer 1 prioriteit binnen de bedrijfswereld. Dankzij Office 365 beschikken we over een breed platform met verschillende services die dit mogelijk maken. De grootste uitdaging bestaat uit het matchen van de juiste service met de juiste business nood. Het correct toepassen van deze services blijft telkens een afweging tussen de verschillende mogelijkheden binnen Office 365.
Ventigrate specialiseert zich in het uitwerken van deze visie. De juiste begeleiding staat bij ons voorop. Wij streven ernaar een partnership op te zetten met onze klanten en begeleiden u doorheen het hele proces. Change management en user adoption zijn sleutel elementen waarin onze aanpak zich onderscheid

Bekijk onze webinar!

Ventigrate organiseert BIWUG op dinsdag 10 april!

biwug-colors
Event
Dinsdag 10 april zal theaterzaal Moonbeat voor één avond de thuishaven zijn van Biwug.
De Biwug-avond, ditmaal georganiseerd door Ventigrate, zal ook het podium bieden voor onze eigenste Yannick Borghmans.
De sessie die Yannick zal geven, zal zeker en vast in de smaak vallen bij developers.

Cases

Septentrio: Valo intranet & Teams

Xwift: Bonussysteem

Denys: Aankoopproces

Case
Binnen Septentrio was er geen eenduidige locatie voor gepubliceerde & geverifieerde informatie. Dit is uitgemond in verspreide & dubbele informatie. Met de introductie van een Valo intranet is deze plaats er wel gekomen. In verschillende workshops zijn er de nodige afspraken gemaakt rond dit intranet en het bijhorende publicatieproces zodat informatie gemakkelijk de weg kon vinden naar dit intranet. 
Case
Het vinden van goede vrachtwagenchauffeurs blijft een grote uitdaging voor Xwift. Het Oost-Vlaamse transportbedrijf zocht naar een manier om snel nieuwe werknemers te vinden en ze te houden. De transporteur bedacht het plan om zijn chauffeurs te belonen met een bedrijfswagen, op voorwaarde dat ze inspanningen leveren om zuiniger en veiliger te rijden. Door alls rijstijlparameters in rekening te brengen, kan Xwift meten hoe veilig en zuinig hun chauffeurs rijden. Daarnaast ontwikkelde Xwift een ingenieus puntensysteem en koppelde hier een bonussysteem aan. Dit werd via formules door Ventigrate geïntegreerd in een SharePoint omgeving.
Case
Bij Denys, aannemer van complexe bouwprojecten en infrastructuurwerken, stapte de aankoopdienst over van papierwerk en manuele procedures naar compleet geautomatiseerde processen voor de goedkeuring, ondertekening, verzending en archivering van bestellingen. Daardoor verlopen die veel eenvoudiger en sneller voor de medewerkers van de besteldienst en de mensen die de bestellingen moeten goedkeuren. Denys deed voor dit project een beroep op de expertise van Ventigrate, dat Nintex Workflow for SharePoint installeerde.