Medior .NET Developer

We zijn er ons van bewust dat de kracht van Ventigrate schuilt in onze mensen. Als een hecht team geloven we we over de juiste mix van profielen te beschikken om onze klanten creatieve digitale oplossingen aan te bieden.

Ventigrate zoekt een gedreven Medior .NET Developer

Zin om deel uit te maken van een hecht team dat IT ademt? Gefascineerd door SharePoint of Office 365? Bij Ventigrate zijn we sterk aan het groeien en zijn we constant op zoek naar talent om ons team te vervoegen! We geloven sterk in de kwaliteiten van een team, daarom houden we bewust onze organisatiestructuur vlak en wordt een open communicatie aangemoedigd.

Heb jij wat we zoeken?

Het klassieke .NET development is al een tijdje achterhaald, bij Compilate kijken we graag naar de toekomst en omarmen we dan ook het moderne full stack development. Ben jij dus al enkele jaren bezig met AngularReact en/of Vue.js? Ben je daarnaast volledig overtuigd van het DevOps principe? Dan zijn wij namelijk naar je op zoek om ons hecht team te komen versterken. We kijken dan ook niet enkel naar technische aspect, maar zoeken ook iemand die kwaliteit en efficiëntie hoog in het vaandel draagt.  

Als collega met toch al een aantal jaar ervaring, kan je ook al een eerste aanspreekpunt zijn voor startende collega’s die bezig zijn met hun eerste projecten. Hierbij leer je dan ook om, toekomstgericht, collega’s aan te sturen bij projecten. 

Al overtuigd of nog een lichte twijfel? Contacteer ons dan meteen zodat we snel kunnen kennismaken!

Jouw kwalificaties

  • Uitgebreide kennis van Object-Oriented Programming
  • Kennis van Angular, React en/of Vue.js
  • Kennis van .NET Core
  • Kennis met het opbouwen van APIs
  • Kennis van Azure webapps, storage, functions…
  • Agile en SCRUM zijn geen onbekenden
  • Al een aantal projecten afgerond
  • Presentatie skills zijn een pluspunt

Onze voordelen

Seminaries binnen en buitenland
Bootcamps
Opleidingen op maat

Laptop
Competitief loon
Hospitalisatie- en groepsverzekering

Auto
Tankkaart
Fifa & darts

Gevarieerde en uitdagende projecten
Gevarieerd klantenbestand

Onze kernwaarden

Ventigrate is een warme werkplek waar onze medewerkers zich amuseren, waar ruimte is voor persoonlijke en professionele ontwikkeling en verantwoordelijkheid, en waar we als team dezelfde doelen nastreven. Diversiteit, samenwerking, aandacht en kansen voor medewerkers dragen bij tot een positief werkklimaat.

Bij Ventigrate staan onze medewerkers centraal. Opleiding en coaching op de werkvloer vormen de basis voor het groeitraject van elke medewerker. Er wordt gewerkt in een vlakke structuur en op een creatieve en flexibele manier.

Bij Ventigrate heerst op de werkvloer een dynamische bedrijvigheid en een gezonde doe-mentaliteit. Medewerkers krijgen voldoende vertrouwen, nemen initiatief en tonen verantwoordelijkheid. Ze gaan samen voluit voor efficiënte en duurzame oplossingen.

Onze verhalen

Spontaan solliciteren?

Ben je geïnteresseerd, stuur ons dan een mailtje met je CV.
Je kan Nadine Huybrechts tijdens de kantooruren bereiken op het nummer +32 (0)3 871 99 54

We kijken er naar uit om samen te groeien.