Junior SharePoint Consultant

We zijn er ons van bewust dat de kracht van Ventigrate schuilt in onze mensen. Als een hecht team geloven we we over de juiste mix van profielen te beschikken om onze klanten creatieve digitale oplossingen aan te bieden.

Ventigrate zoekt een gedreven junior SharePoint profiel

Jobomschrijving

Heb je interesse of reeds ervaring met Microsoft SharePoint? Ben je geen onbekende met het .NET framework? Ventigrate zoekt voltijdse junior SharePoint consultants om hun bestaand team van een 20-tal ervaren consultants uit te breiden. 

Als junior consultant zal je de eerste maanden onder de vleugels van een senior consultant verder begeleid worden in de wereld van SharePoint, zodat je in geen tijd ingewerkt geraakt in deze technologie. 

Wie is Ventigrate?

Ventigrate is een van de grootste Sharepoint en .NET competence centers van het land. We bieden onze klanten een brede waaier aan kwalitatieve en creatieve digitale oplossingen waarmee ze productiever en beter kunnen samenwerken. Van volledige implementaties en intranetomgevingen op maat tot on-site coaching: bedrijven die worstelen met hun digitale werkplek, vinden bij ons de expertise die ze zoeken. Ventigrate is Microsoft Gold Partner voor Portals & Collaboration en Content Management.

Ventigrate maakt deel uit van de Cronos Groep. Bij ons kom je dus terecht in een klein en flexibel IT-bedrijf in volle expansie, maar tegelijkertijd ook in de grootste ICT-groep van het land.

Profiel

 • Enige basiskennis van SharePoint kunnen we alleen maar toejuichen 
 • Je hebt een onstilbare honger naar meer kennis 
 • Je bent kwaliteitsgericht 
 • Je hoeft geen talenknobbel te zijn: een goede kennis van Nederlands en Engels volstaat. Kennis van andere talen is een pluspunt. 
 • Als consultant kom je bij verschillende klanten terecht, een rijbewijs B (of A voor de motards onder ons) is aangeraden. 

Wat kunnen wij u bieden?

 • Je komt terecht in een gedreven team, met de nodige ervaring om jou verder te begeleiden in een loopbaan in de SharePoint-wereld. 
 • We voorzien een persoonlijk opleidingsplan, met Microsoft certificaties. 
 • Je zal de mogelijkheid hebben om (buitenlandse) conferenties te bezoeken om jouw kennis verder uit te breiden. 
 • Een competitief salarispakket inclusief wagen, laptop, verzekeringspakket, e.d. hoort er natuurlijk ook bij 
 • Er zijn tal van doorgroeimogelijkheden 
 • Zonder al teveel onzelf te willen ophemelen, zal je terecht komen in een zeer menselijke omgeving, met de nodige aandacht voor de work-life balans. De team-events zijn ondertussen voer voor legendarische verhalen, wie weet kan jij er volgende keer ook over meepraten! 

Wil je een plaatsje veroveren in ons team?

Ben jij de gedreven .NET junior die wij zoeken? Op zoek naar een team als het onze?
Laat dan snel van je horen en stuur jouw cv en korte motivatiebrief naar info@ventigrate.be.

Spontaan solliciteren?

Ben je geïnteresseerd, stuur ons dan een mailtje met je CV.
Je kan Nadine Huybrechts tijdens de kantooruren bereiken op het nummer +32 (0)3 871 99 54

We kijken er naar uit om samen te groeien.