+32 (0)3 871 99 54
Veldkant 37, Kontich
info@ventigrate.be

.NET

.NET development van A tot Z.

Als experten binnen application development staan we vooral voor kwaliteit naar onze klanten toe. Onze services gaan verder dan enkel het opleveren van een end to end solution. Bij Ventigrate gaan we net dat stapje verder zodat we de klant ontlasten, als partner, in alle mogelijke aspecten binnen het .NET verhaal.

Het maken van een oplossing op maat doen wij steeds op een duurzame manier en in volledige samenwerking met de klant. Een sterke en open communicatie zorgt ervoor dat onze projecten steeds van begin tot einde kwaliteitsvol worden opgeleverd. We streven steeds naar de win-win situatie door de noden van de klant volledig te begrijpen en hier de juiste oplossing te voorzien.

Een sterk functioneel/ technisch team zijn natuurlijk een must voor het opleveren van de gewenste kwaliteit. Binnen Ventigrate zorgen we dat ons team met de nieuwste technologieën aan de slag gaat. Innovatie is waar Ventigrate sterk in gelooft en dit reflecteert zich naar de gebruikte technologieën.

Wat kan je verwachten.

Een sterke aanpak voor de juiste kwaliteit.

Het maken van de juiste software is niet eenvoudig en kan in vele gevallen wel eens mislopen. Een juiste aanpak, ondersteuning en opvolging zorgen steeds voor een succesvolle oplossing. Binnen Ventigrate starten we steeds vanuit het oogpunt van de klant en bouwen we hierop verder. Onze aanpak gebruikt de key-features uit een aantal zeer sterke project methodologieën zoals Agile en Prince2. Met een team van sterke projectmanagers kunnen we ons steeds aanpassen aan de klant waar nodig.

Contacteer ons voor een eerste verkennend gesprek.