Delhaize Referentie

We zijn er ons van bewust dat de kracht van Ventigrate schuilt in onze mensen. Als een hecht team geloven we we over de juiste mix van profielen te beschikken om onze klanten creatieve digitale oplossingen aan te bieden.

Delhaize : Intranet & samenwerkingsplatform

Delhaize

De Delhaize Groep is actief op het gebied van voedingsdistributie in zeven landen, België, Luxemburg, Verenigde Staten, Griekenland, Roemenië, Servië en Indonesië. In deze landen heeft het bedrijf zo’n 3.400 winkels en werken zo’n 150.000 medewerkers.

In 2016 kwam er een fusie tussen Koninklijke Ahold NV en Delhaize tot Ahold Delhaize NV.

Project: Intranet & samenwerkingsplatform

Door de omvang van de Delhaize Groep werd de nood aan gestructureerde kanalen voor communicatie en samenwerking steeds groter.

Samen met de klant werden de technische vereisten gedocumenteerd als basis voor het uitwerken van een cross-domain, multi-farm architectuur.
Installatie, configuratie en support werden door Ventigrate voorzien in nauwe samenwerking met de technische teams bij Delhaize en Microsoft.

Er werd een centraal SharePoint platform opgezet voor het huizen van globale en lokale intranet sites alsook een samenwerkingsplatform voor de medewerkers uit de verschillende groepsbedrijven.

Op basis van Visual Studio werd een load testing platform opgezet om de gebruikerservaring vanuit verschillende landen te simuleren en een performance baseline te creëren.

Screenshots