+32 (0)3 871 99 54
Veldkant 37, Kontich
info@ventigrate.be

Team

We zijn er ons van bewust dat de kracht van Ventigrate schuilt in onze mensen. Als een hecht team geloven we we over de juiste mix van profielen te beschikken om onze klanten creatieve digitale oplossingen aan te bieden.

Team

De grootste troef van Ventigrate? Dat zijn ongetwijfeld onze mensen. Een unieke en talentvolle mix van complementaire profielen die de creatiefste digitale oplossingen bedenken voor elk van onze klanten. Stuk voor stuk gedreven individuen met een gedeelde passie voor technologie, innovatie, creativiteit en uitstekende dienstverlening. Samen vormen ze een hecht team. Een enthousiaste ploeg waarin ieder zichzelf kan zijn en de kans krijgt om zijn/haar talenten ten volle te benutten.

Onze experten

analyst

Analisten

Mijn analyses zijn zo veel meer dan het document dat ik na afloop oplever. Om een grondige analyse te kunnen maken, start ik met een aantal workshops bij de klant. Op die manier krijg ik een gestructureerd inzicht in de manier waarop de business naar een bepaald probleem kijkt. Tijdens die sessies zoek ik samen met de klant naar een oplossing waar elke betrokken partij achter staat. Na de workshops schrijf ik alle requirements voor het project gedetailleerd uit. Dat vergemakkelijkt de implementatie van het systeem, maar het laat ook de test- en acceptatiefase vlotter verlopen. Ten slotte zorg ik voor een gestructureerde begeleiding tijden de test- en acceptatiefase van het project.
architect

Architecten

Als architect werk ik samen met de IT afdeling van de klant en analyseren we samen de impact en complexiteit van een nieuwe on-prem SharePoint infrastructuur, aanpassingen in het kader van een Office 365 uitrol, of een afweging tussen hybride opzet en cloud-only. Ook tijdens en na de transitie ondersteun ik IT met adviezen of als uitvoerende kracht. Een goede architectuur is essentieel om het maximale potentieel van de omgeving te benutten.
Specialist

Functionele Specialisten

Als functioneel specialist is het mijn taak om ervoor te zorgen dat je zo veel mogelijk uit je platform haalt. Sharepoint en Office 365 hebben voor mij hoegenaamd geen geheimen: ik weet perfect wat er met die platformen mogelijk is. En wat niet, natuurlijk. Ik gebruik de bouwstenen van Sharepoint of Office 365 om de mooiste en beste oplossing te creëren voor jouw bedrijf. En zodra je nieuwe platform op punt staat, deel ik heel graag mijn uitgebreide kennis met de beheerders en gebruikers in jouw team. Hoe dat gebeurt? Dat kies je zelf, want ik geef trainingen in allerlei vormen. Van lesmomenten in groep tot webinars en persoonlijke begeleiding, ik doe het allemaal even graag.
developmentsharepoint

SharePoint Developers

De standaardfunctionaliteiten van SharePoint en Office 365 zijn ontzettend uitgebreid. Toch bots je soms op een aantal bedrijfsspecifieke zaken die de platformen niet standaard voorzien, maar die je toch wil implementeren. Dan verschijn ik op het toneel. Ik gebruik al mijn ervaring en kennis als sharepoint-developer om jouw specifieke implementatie mogelijk te maken. Uitbreidingen nodig op de bestaande functionaliteiten? Ik zorg er in geen tijd voor dat jouw nieuwe omgeving aan al je noden en behoeften voldoet. Daarvoor gebruik ik in de eerste plaats onze partnerproducten, maar, als het nodig is, ontwikkel ik ook systemen op maat. Mijn devies? Minimale kost, maximale productiviteit.
developmentdotnet

.NET Developers

Als .NET-developer bij Ventigrate werk ik nauw samen met de klant. Samen richten we onze blik op de toekomst en bedenken we innovatieve oplossingen op maat. Ik geloof dat een geïntegreerde aanpak de enige manier is om een applicatie of website op maat van de klant te maken. Als ik een toepassing ontwikkel, dan zoek ik binnen de mogelijkheden van Microsoft .NET naar oplossingen voor de uitdagingen die ik tegenkom. Gebruiksvriendelijkheid, performantie en betrouwbaarheid zijn drie zaken die daarbij altijd op mijn checklist staan. Ik beschouw mezelf als dynamisch en ambitieus – zo zie ik ook mijn collega’s trouwens – en doe mijn werk met veel passie en toewijding.
projectmanager

PM & Coördinatie

Als projectmanager bij Ventigrate heb ik een belangrijke rol: ik zorg ervoor dat mijn projecten tot een goed einde gebracht worden. Ik waak over de kwaliteit, het budget, de tijdsbesteding en de scope van elk van mijn projecten. Ik ga op een geijkte manier te werk: ik volg de principes van PRINCE2 en Scrum. Als projectmanager denk ik proactief mee met de klant om tot de beste oplossing te komen. Dankzij mijn uitstekende people skills slaag ik erin om in elk project de juiste man op de juiste plaats te zetten. Mijn stressbestendigheid geeft me de mogelijkheid om in te spelen op onvoorziene omstandigheden.

Meer weten over onze talenten?

Vacatures

.NET profiel met teamleading skills

Ventigrate is een jong bedrijf in volle expansie. Om te blijven groeien en nog beter tegemoet te komen aan de vragen van onze klanten, zijn we op zoek naar een gedreven en ervaren.NET profiel met teamleading skills. Een veelzijdige man of vrouw die het technisch team kan aansturen en kan functioneren als technische back-up voor onze pre-sales.. Daarnaast is het de bedoeling dat hij/zij op opdrachten wordt ingezet. Ook verwachten we dat er rekening wordt gehouden met toekomstige technologieën. Een sterke interesse in “the Cloud” is een must.

Unit Manager met Business Development skills in Office365 / SharePoint

Ventigrate is een jong bedrijf in volle expansie. Om te blijven groeien en nog beter tegemoet te komen aan de vragen van onze klanten, zijn we op zoek naar een gedreven Unit Manager met business development skills. Een veelzijdige man of vrouw met uitgesproken kennis van Office 365 en SharePoint die aan de slag kan als (pre-)sales. Daarnaast is het de bedoeling dat hij/zij kan meedenken met de strategie van het team.

Medior/senior .NET developer

Ventigrate is een jong team dat zich specialiseert in SharePoint en .Net uitdagingen. Onze consultants helpen met hun doorgedreven kennis klanten bij het uitwerken van een idee tot de realisatie hiervan. Ventigrate is sterk aan het groeien en wil daarom het team aanvullen met gedreven mensen.

Spontaan solliciteren?

Staat je ideale job hier niet tussen, maar wil je toch graag een plaatsje veroveren in ons team?