+32 (0)3 871 99 54
Veldkant 37, Kontich
info@ventigrate.be

Filter vacatures

We zijn er ons van bewust dat de kracht van Ventigrate schuilt in onze mensen. Als een hecht team geloven we we over de juiste mix van profielen te beschikken om onze klanten creatieve digitale oplossingen aan te bieden.

Vacatures

Medior/Senior SharePoint Consultant

Office 365 Functioneel Consultant

Medior/senior .NET developer

vacature
Vacature
Ben je ondertussen de spreekwoordelijke SharePoint-pampers ontgroeid? Hebben de typische SharePoint-frustraties je niet klein gekregen, maar je enkel meer gedreven gemaakt in het ontwikkelen op SharePoint? Dan ben jij misschien de persoon die we zoeken!
vacature
Vacature
Als functionele Office365 consultant wordt er verwacht dat je de mogelijkheden van de verschillende modules (Mail, SharePoint Online, Planner, Delve, Yammer, … ) binnen Office 365 kent. Je luistert naar de klant, documenteert zijn vraag en configureert een oplossing door gebruik te maken van één van deze modules.
vacature
Vacature
Ventigrate is een jong team dat zich specialiseert in SharePoint en .Net uitdagingen. Onze consultants helpen met hun doorgedreven kennis klanten bij het uitwerken van een idee tot de realisatie hiervan. Ventigrate is sterk aan het groeien en wil daarom het team aanvullen met gedreven mensen.