+32 (0)3 871 99 54
Veldkant 37, Kontich
info@ventigrate.be

Nieuws

We zijn er ons van bewust dat de kracht van Ventigrate schuilt in onze mensen. Als een hecht team geloven we we over de juiste mix van profielen te beschikken om onze klanten creatieve digitale oplossingen aan te bieden.

Nieuws

Ventigrate op SharePoint Saturday

SPSaturday
Nieuws
21 Oktober is het weer zover. BIWUG organiseert haar 6de Belgische SharePoint Saturday editie.
Ook Ventigrate is weer van de partij als sponsor en zal te vinden zijn met coole gadgets en de nodige entertainment.
Met trots kondigen we aan dat Yannick Borghmans een uitdagende sessie zal brengen rond het thema “Extend your development skills set using Graph API”.
Kom zeker langst onze Ventigrate booth voor extra informatie en nieuwigheden.

Ontmoet onze SharePoint & Office 365 partners

partnerevent
Nieuws
Na het opbouwen van onze jarenlange ervaring binnen SharePoint, is het tijd is om verder te kijken.
Om de noden van onze klanten te kunnen bedienen met out-of-the-box oplossingen, selecteerden we enkele interessante third-party solutions om ons bij te staan in dit proces.

Benieuwd?

Communicatie portalen

communicatie
Nieuws
Elke organisatie is een bron van informatie. Iedere persoon in jouw organisatie bevat een schat aan kennis.
Laat deze kennis niet verloren gaan, maar zorg ervoor dat ze gemakkelijk gedeeld kan worden!
Een intranet vergemakkelijkt de connectie tussen mensen, documenten en informatie. Het geeft structuur aan je organisatie en geeft een extra boost die leidt tot een verbeterde samenwerking en communicatie.

Events

Geen geplande events

Cases

Delhaize: Intranet & Samenwerkingsplatform

Reynaers: Intranet Migratie

Pauwels Sauzen: BUIT process

delhaizelogo
Case
Al voor de fusie met het Nederlandse Ahold, was de Delhaize Groep een grote speler in de voedingsindustrie: eind 2014 telde de groep 150.000 werknemers en was het actief in 7 landen. Niet verwonderlijk dus dat het een gestructureerd platform nodig had voor interne communicatie en samenwerking. Samen met de groep hebben we de technische vereisten gedocumenteerd. Die gebruikten we als basis voor het uitwerken van een allesomvattende multi-farmarchitectuur.
reynaerslogo
Case
Sinds 2007 gebruikt Reynaers de technologie van Microsoft SharePoint, zowel voor het intranet (interne medewerkers) als voor het extranet (klanten en leveranciers). De afgelopen tien jaren is de omgeving sterk gegroeid, en werd ze moeilijker beheersbaar. Ze was toe aan een grondige opkuis en vernieuwing.
pauwelssauzenlogo
Case
Het huidige collaboratie platform was volledig gebaseerd op papier formulieren en simpele mail verwerking. Samen met Ventigrate is Pauwels Sauzen tot een innovatief samenwerkingsplaftorm gekomen die als basis zou dienen voor volgende bedrijfs processen.

Godiva: Procurement formulier

Departement Economie, Wetenschap & Innovatie

godivalogo
Case
Godiva is bij ons terechtgekomen omdat het op zoek was naar een manier om de bedrijfsflow voor Procurement te automatiseren. Dankzij onze hulp is de chocolatier nu in staat om uit alle procedures de juiste rapportering te halen en ze op de juiste manier op te volgen.
Screen Shot 2017-08-27 at 23.37.57
Case
Het departement EWI is gemigreerd van SharePoint 2010 naar SharePoint Online/Office 365. De verschillende bestaande custom applicaties dienden omgezet te worden naar applicaties, compatibel in deze nieuwe omgeving. De oude applicaties bleken ook soms log en traag aan te voelen en dus een belangrijke vereiste voor de nieuwe applicaties was om de eindgebruikers een moderne, responsieve en mobile-friendly gebruikerservaring te bieden.

Vacatures

Medior/Senior SharePoint Consultant

Office 365 Functioneel Consultant

Medior/senior .NET developer

vacature
Vacature
Ben je ondertussen de spreekwoordelijke SharePoint-pampers ontgroeid? Hebben de typische SharePoint-frustraties je niet klein gekregen, maar je enkel meer gedreven gemaakt in het ontwikkelen op SharePoint? Dan ben jij misschien de persoon die we zoeken!
vacature
Vacature
Als functionele Office365 consultant wordt er verwacht dat je de mogelijkheden van de verschillende modules (Mail, SharePoint Online, Planner, Delve, Yammer, … ) binnen Office 365 kent. Je luistert naar de klant, documenteert zijn vraag en configureert een oplossing door gebruik te maken van één van deze modules.
vacature
Vacature
Ventigrate is een jong team dat zich specialiseert in SharePoint en .Net uitdagingen. Onze consultants helpen met hun doorgedreven kennis klanten bij het uitwerken van een idee tot de realisatie hiervan. Ventigrate is sterk aan het groeien en wil daarom het team aanvullen met gedreven mensen.