Nintex Workflow en Forms - onmiddellijke meerwaarde voor uw SharePoint omgeving


Nintex Workflow

Met Nintex Workflow geeft u uzelf en andere gebruikers de mogelijkheid om uw bedrijfsprocessen te automatiseren; van een eenvoudige goedkeuring van verlof tot complexe integraties tussen externe applicaties, cloud-diensten en andere gegevensbronnen. De ingebouwde editor laat via drag-en-drop toe om de workflow visueel op te bouwen en te publiceren op uw SharePoint omgeving.


Ninetx Forms

Enkele pluspunten:
  • Visuele editor voor eindgebruikers
  • Real-time opvolging van lopende werkstromen
  • Herbruikbaarheid dankzij sjablonen en modules
  • Naadloze integratie in SharePoint sites en lijsten

Nintex Forms

Nintex Forms biedt reeds jaren een waardevolle aanvulling op de standaard invul- en weergaveformulieren van lijstitems in SharePoint. De aankondiging van Microsoft rond de geplande uitfasering van InfoPath laat toe dat Nintex Forms zich nog verder kan positioneren binnen de wereld van elektronische databevraging en -weergave. De slimme integratie tussen Nintex Forms en Nintex Workflow maakt dat uw bedrijfsprocessen nog gebruiksvriendelijker kunnen gemaakt worden.


Nintex Workflow

Enkele pluspunten:
  • Mobiele weergave voor smartphones en tablets
  • Mogelijkheid tot anonieme databevraging via het Nintex Live-platform
  • Datavalidatie en intelligente weergave afgestemd op gebruiker of status in de werkstroom
  • Geïntegreerd design

Uw partner

Ventigrate is al meer dan 5 jaar officiële partner voor Nintex producten. Dankzij onze jarenlange expertise in Nintex Workflow en Nintex Forms zijn wij uitstekend geplaatst om u bij te staan in het succesvol uitrollen van Nintex bovenop uw SharePoint omgeving.

Onze consultants staan klaar om u te begeleiden in de opzet en configuratie van uw Nintex producten, assistentie bij het maken van werkstromen en formulieren, of op maat geleverde opleidingen rond correct gebruik van Nintex.

Contacteer ons met al uw vragen via ons contactformulier.