SharePoint als oplossingSharePoint

Verbeter uw productiviteit en efficiëntie met een geïntegreerd samenwerkingsplatform

Wanneer een bedrijf groeit, neemt ook automatisch de noodzaak om interne informatie efficiënt te beheren exponentieel toe. Op ieder moment van de dag wordt nieuwe informatie aangemaakt en vaak bestaat de noodzaak om deze op verschillende locaties en devices te consulteren. Voor veel bedrijven is het van essentieel belang om de verschillende informatiesilo’s binnen de organisatie te ontsluiten om snel en intuïtief de juiste informatie terug te vinden en gefundeerde beslissingen te kunnen nemen.

Snel, accuraat en intuïtief kennisbeheer

Ieder jaar opnieuw groeit de hoeveelheid informatie die we produceren exponentieel. Meestal draait het hier niet alleen om de hoeveelheid aan informatie, maar ook om de diversiteit en de complexiteit van de inhoud. Door deze toevloed aan informatie hebben uw medewerkers het vaak moeilijk om de juiste informatie terug te vinden: waar bevindt zich de vereiste informatie om problemen op te lossen, klanten te helpen, producten te ontwikkelen en beslissingen te nemen? Met een uitgebreide zoekmotor kan SharePoint helpen om het antwoord op hun vragen snel en efficiënt terug te vinden.

Samenwerking op basis van een Enterprise Social netwerk

Als een organisatie groeit, groeit ook de kennis die in de organisatie vervat zit. Jammer genoeg neemt ook het risico dat deze informatie verborgen raakt in informatiesilo’s toe: medewerkers kennen elkaars kennisgebied niet meer, belangrijke informatie zit in het hoofd van medewerkers maar is niet terug te vinden, problemen worden complexer, waardoor een interdisciplinaire aanpak nodig is, …

Enterprise Social Networks bezitten de kracht om deze trend om te keren: het kan mensen en kennis dichter bij elkaar brengen dan ooit tevoren. Connecties worden gelegd, ideeën worden gedeeld en informatie vindt snel zijn weg tot de juiste personen.

Verhoog de vindbaarheid van informatie

Op het internet vinden we hoe langer hoe meer met succes onze weg door blindelings te vertrouwen op de mogelijkheden van zoekmotoren als Google en Bing. Vreemd genoeg zet deze trend zich vaak niet verder om informatie binnen de organisatie terug te vinden. Ieder van ons verliest dagelijks kostbare tijd door ons een weg te banen door de verschillende informatiesystemen op zoek naar de juiste informatie. Een geavanceerde zoekmotor als SharePoint kan hier uw productiviteit en die van uw werknemers drastisch verhogen.

Test-drive de laatste Microsoft Technologie

Het Microsoft Customer Immersion Experience (CIE) programma geeft beslissingsnemers en stakeholders de kans om de mogelijkheden van de laaste nieuwe Microsoft producten in een real-life scenario te ervaren. Aangevuld met onze ervaring en specifieke cases is het de ideale kans om te ervaren hoe de technologie u kan helpen om uw doelen te realiseren. Aarzel niet en vraag nu nog een demo aan!

SharePoint Projecten

  • Bloso
  • Morpho Detection