Valo

Valo Intranet

Met Valo Intranet heeft u de "look and feel" van een modern, hedendaags intranet, maar met het gebruikersgemak van SharePoint. Valo wordt geïnstalleerd op uw bestaande SharePoint omgeving (on-premis of O365) en wordt opgezet als een Site Collectie naast al uw reeds bestaande site collecties. Het heeft dus geen impact op uw bestaande omgeving.


De installatie werkt eenvoudig waardoor we binnen 2 weken uw bedrijf al kunnen voorzien van een basis intranet en training!


Valo example

Met de vele functionaliteiten en verschillende templates biedt Valo een compleet intranet waar alle nieuwsberichten, evenementen, aankondiginen, vacatures, kalenders en social media centraal staan. Waardoor de gebruikers het snel zullen gaan gebruiken als startpagina voor hun dagelijkse werkzaamheden.

Na de installatie kunnen we het intranet aanpassen naar de wensen van uw bedrijf en met de eenvoudige en overzichtelijke navigatie zult u met niet al te veel klikken alle informatie snel terugvinden.


U kunt het standaardpakket eventueel uitbreiden met nog meer functionaliteiten door extra paketten aan te schaffen. Hieronder een antal voorbeelden:

  • "Fresh" pakket: Met dit pakket kunnen al uw gebruikers de app installeren zodat ze het intranet kunnen openen vanaf hun mobiele telefoon of tablet.
  • Video: U kunt bedrijfsfilmpjes maken en deze direct laten afspelen op uw intranet.
  • Social hub: Voor het integreren van bijvoorbeeld: Twitter, Facebook, Instagram en Youtube.
  • Teamwork hub: Een werkplek aanmaken voor teams of projecten waar men kan samenwerken aan documentatie en informatie met integratie van O365 groepen.
Valo mobile