Sharegate

Migraties, beheer en rapportering.

Sharegate is een relatief nieuwe speler op de markt, maar heeft een oerdegelijk product dat klanten in staat stelt om SharePoint data eenvoudig te migreren van en naar de verschillende SharePoint versies inclusief Office 365 en OneDrive for Business. Het partnership werd nog maar sinds eind 2015 aangegaan, maar ondertussen werd de tool reeds gebruikt bij tientalle klanten.

Wanneer we kijken naar migraties stelt Sharegate zeker niet teleur. Volgens best practices stelt Sharegate ook voor de migratie op te splitsen in 3 verschillen de delen. Ze zorgen er ook voor dat deze 3 stappen worden ondersteund met de gepaste onderdelen van Sharegate.

1. Plan je migratie

Het plannen van de migratie is de meest belangrijke stap tijdens deze 3-fasige migratie. Weten van waar je komt en hoe je data eruit ziet, kan worden onderzocht aan de hand van de inventory tool.

Sharegate plan migratie
Sharegate migreer

2. Migreer

De eigenlijke migratie kan uitgevoerd worden met de drag en drop migratie tool. Migreer al je data sneller en zonder verlies van productiviteit op je data.

3. Beheer je omgeving

Maak gebruik van de reporting en managing tool en behoud een overzicht van alle acties die worden ondernomen op je SharePoint omgeving. Op deze manier behoud je een veilige en gezonde SharePoint omgeving.

Sharegate omgeving