Nintex

Workflow en Analytics

Nintex heeft sinds SharePoint 2003 oplossingen voor het aansturen van processen rond documenten op SharePoint. Ventigrate sloot met Nintex een partnership af sinds 2007 en heeft ondertussen bij meer dan 30 klanten het product uitgerold, trainingen verzorgd en maatoplossingen geprogrammeerd met behulp van deze software. Door de jaren heen zijn we zo uitgegroeid tot de grootste Nintex Partner in de Benelux.

Nintex workflow

Sinds de grote overstap naar de cloud is Nintex meer geworden dan enkel een workflow tool. Ze proberen dan ook te groeien buiten het SharePoint platform. Het maakt niet uit wat voor platform je gebruikt of waar je inhoud wordt bijgehouden. Nintex automatiseert uw processen zodat alle gebruikers hierrond kunnen connecteren en samenwerken.

Cloud

Cloud

Bouw workflows om te connecteer naar alle soorten platformen en laat het werk stromen.

SharePoint

SharePoint

Automatiseer je workflows op SharePoint en vermijd manueele acties op je projecten en processen.

O365

Office 365

Bouw workflows met Office 365 en maak gebruik van Office apps voor een nog meer flexibele werkplek.

Maak data-gedreven beslissingen

Nintex Hawkeye helpt u data-gedreven beslissingen te maken. Met behulp van workflow-analyse, kan je workflows proactief bewaken, beheren en proactief fouten bekijken en opsporen voordat uw gebruikers ze zien. Begrijp en fin-tune de workflows die draaien op je omgeving. Ontdek welke processen de beste bedrijfsresultaten opleveren en zet je gericht in tegen degenen die aan verbetering toe zijn. Via de belangrijkste statistieken kan je knelpunten proberen te identificeren en operationele efficiƫntie verbeteren.

Nintex dashboard