SharePoint/O365 Infrastructure consultant

Job location: Kontich

Ventigrate is een jong team binnen de Cronos groep dat zich specialiseert in SharePoint uitdagingen. Onze consultants helpen met hun doorgedreven kennis klanten bij het omzetten van een idee naar een doordachte realisatie. Out-of-the box configuraties tot complexe implementaties zijn voor ons dagdagelijkse kost. Hierbij leveren we een breed gamma aan diensten gaande van coaching, analyse tot development en deployment. Door inventief om te springen met de technologie en onze creativiteit optimaal in te zetten hebben we reeds een mooie reputatie weten op te bouwen als specialisten in information worker solutions.

Ventigrate is sterk aan het groeien en wil daarom het team aanvullen met gedreven specialisten. Ben jij een kei in het vertalen van klantenbehoeften naar concrete specificaties, ben je eerder geïnteresseerd in de technische implementatie of ben je een natuurlijke leider die erop staat projecten op tijd en binnen budget af te leveren, kom ons dan overtuigen van je kunnen.

Heb jij wat we zoeken?


  • Als infrastructure consultant is het jouw doel een op maat gemaakte omgeving op te leveren die voldoet aan alle technische en functionele vereisten van de klant.
  • Je hebt interesse in het analyseren, installeren en configureren van SharePoint/O365 on-premises of hybrid omgevingen. Kennis van Azure, IaaS, ADFS zijn hierbij een plus.
  • Een gezonde dosis motivatie en leergierigheid zijn een must!
  • Migraties, technische audits, upgrades/patching en support maken allemaal deel uit van je dagelijkse activiteiten. Het begeleiden en ondersteunen van de klant staat hierbij centraal.
  • Je maakt deel uit van een jong en dynamisch SharePoint team met functionele/technische collega's waarbij het delen van kennis centraal staat!

Wat kunnen wij je bieden?


  • Je komt terecht in een menselijk bedrijf waar teambuilding 2 keer per jaar georganiseerd wordt (inclusief familiedag).
  • Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je kennis en vaardigheden op te krikken door middel van training, coaching en kennisdeling.
  • Persoonlijk ontwikkelingsplan, mogelijkheid tot certificaties, interne Knowledge Bootcamp, deelname aan ( buitenlandse) conferenties, …
  • Een competitief salarispakket inclusief wagen, laptop, verzekeringspakket, e.d.
  • Er zijn tal van doorgroeimogelijkheden

Ben je geïnteresseerd, stuur dan een mailtje naar info@ventigrate.be met je CV.
Je kan Nadine Huybrechts tijdens de kantooruren bereiken op het nummer (0)3 450 80 30.

We kijken er naar uit om samen te groeien.