0ffice 365 Functioneel Consultant

Profiel

Als functionele Office365 consultant wordt er verwacht dat je de mogelijkheden van de verschillende modules (Mail, SharePoint Online, Planner, Delve, Yammer, … ) binnen Office 365 kent. Je luistert naar de klant, documenteert zijn vraag en configureert een oplossing door gebruik te maken van één van deze modules.

Een klant begeleiden in zijn eerste Office 365 stappen behoort ook tot je kunnen. Hierbij wordt verwacht dat je kennis hebt om de klant een correct 'Office 365 plan' aan te bieden, deze kunt aanvragen, instellen en beheren voor de klant.

Natuurlijk kan niet alles kan binnen Office 365 geconfigureerd worden. Soms is er nood aan wat maatwerk. Een meerwaarde is dus dat je als functioneel consultant op de hoogte bent van wat er met ontwikkeling binnen Office 365 verwezenlijkt kan worden. Zo kan je dit al samen met de klant doorlopen en een plan opstellen.

Steeds meer en meer bedrijven denken richting de cloud maar willen nog steeds een on-premises omgeving. Hierbij zijn hybride omgevingen van belang. Een meerwaarde is dat je al enige ervaring hebt met de mogelijkheden van SharePoint 2013/2016 hybride oplossingen.

Aangezien Office 365 een levend platform is waar continue nieuwe updates op verschijnen wordt er verwacht dat je dit ook op de voet blijft volgen. Ben je bijvoorbeeld al op de hoogte van het nieuwe Stream of Flow platform? Kom ons dan een keer laten zien hoe gepassioneerd je bent.

Aanbod

  • Een gepassioneerd en gedreven Team
  • Team Lead die beschikbaar is voor complexe klanten-aanvragen mee te bekijken.
  • Persoonlijk ontwikkelingsplan, jaarlijkse evaluatie, mogelijkheid tot certificaties, interne Knowledge Bootcamp (2 weekdagen / jaar), deelname aan ( buitenlandse) conferenties, …
  • Ook zijn er vanuit Ventigrate hechte banden met Biwug.
  • Doorgroeimogelijkheden: expert developer, functionele of technische analyse, projectmanagement-taken, …
  • Je komt terecht in een menselijk bedrijf waar teambuilding 2 keer per jaar georganiseerd wordt (inclusief familiedag).
  • • Een competitief salarispakket inclusief wagen, laptop, verzekeringspakket, e.d.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd, stuur dan een mailtje naar info@ventigrate.be met je CV.
Je kan Nadine Huybrechts tijdens de kantooruren bereiken op het nummer (0)3 450 80 30.

We kijken er naar uit om samen te groeien.