Navigatie

Pimp my SharePoint Search


Pimp My SharePoint Search

Bent u op zakenreis op zoek naar een plek voor een snelle lunch of gewoon geïnteresseerd in de feedback van klanten over het nieuwe apparaat waar iedereen het over heeft? Maakt niet uit wat we tegenwoordig zoeken, we zijn in staat om deze informatie te vinden binnen enkele minuten... met slechts één zoekvak.

Toch is het vinden van het laatste verkoopsrapport, op het intranet van uw bedrijf, een grotere uitdaging dan men zou verwachten. Zoeken op het internet heeft de zoekverwachtingen behoorlijk veranderd. Enterprise Search en de meeste SharePoint systemen kunnen deze nieuwe verwachtingen moeilijk waar maken.

Ventigrate heeft baanbrekend onderzoek gedaan naar Enterprise search en deze resultaten gebundeld in een praktisch kader zodat u uw zoekopdrachten een boost kan geven en tegemoet kan komen aan de nieuwe verwachtingen van uw gebruikers.

  • Zet Search op de bedrijfsagenda
  • Bestudeer hoe mensen zoeken en hoe je dit kan verbeteren
  • Pas een bewezen aanpak toe om uw zoekopdracht te verbeteren
  • Verkrijg het beste resultaat uit je SharePoint Search

Met SharePoint 2013 en Office 365 beschikt elke gebruiker voor het eerst over FAST, de krachtige, instelbare zoekmotor die Microsoft via een slimme acquisitie kon toevoegen aan het platform.


Pimp My SharePoint Search

Het is dan ook vreemd dat de meeste gebruikers eerder teleurgesteld zijn over het resultaat. Meer dan 50% van de information workers geeft aan dat het eenvoudiger is om externe informatie terug te vinden dan interne documentatie.

Een verklaring is misschien wel te vinden in het feit dat hoewel 99 % van de Information workers aangeeft dat een goede search belangrijk is er toch slechts 12% een strategie heeft opgezet om het maximale uit de beschikbare technologie te halen!


Pimp My SharePoint Search

Ventigrate nodigt u uit op het 'Pimp your Search' event waar we een overzicht geven van de zoekmogelijkheden die u momenteel reeds ter beschikking hebt. Verder tonen we een set van tools waar we de laatste maanden aan hebben gewerkt, die iedere zoekimplementatie ten goede komen.


Pimp My SharePoint Search

Aan de hand van een real-world customer case tonen we aan hoe via onze analysetools de zoekervaring gradueel kunnen verbeteren aan de hand van de best-practices en het framework dat we voor u uitgetekend hebben.

Bron: Importance of internal search for day-to-day tasks - Aug 2014 AIIM

Locatie: Microsoft - Corporate Village, Bayreuth Building, Leonardo da Vincilaan 3 - Zaventem

Datum: 24 maart 2015

Agenda:
12:30 - 13:00 u. Ontvangst + broodjeslunch
13:00 - 13:15 u. Introductie
13:15 - 14:15 u. Sessie 1 - Understanding Search behavior
14:15 - 14:30 u. Koffie
14:30 - 15:30 u. Sessie 2 - Attacking Search
15:30 - 16:00 u. Koffie

Taal: Nederlands

Publiek: Beslissingsnemers


Sessie 1: Understanding Search behavior

Ondanks de krachtige SharePoint zoekmotor leveren heel wat intranet omgevingen toch een teleurstellende zoekervaring.
In deze eerste sessie focussen we op de achterliggende redenen om tot een betere aanpak te komen en gradueel de zoekervaring te verbeteren aan de hand van een concrete case.

Sessie 2: Attacking Search

SharePoint 2013 is uitgerust met een heel krachtige motor.
In deze tweede sessie gaan we dieper in op de technische mogelijkheden, best practices en enkele praktijkvoorbeelden van search implementaties om inzicht te geven in hoe u de zoekervaring voor uw gebruikers kan verbeteren.