Navigatie

Hybride Office365 – Nieuwe mogelijkheden!


Office 365 Event

Cloud of On-premises?

Vaak herleiden discussies rond Office 365 zich tot deze eenvoudige vraag. Office 365 en Azure bieden echter heel wat nieuwe, interessante mogelijkheden in combinatie met, of als aanvulling op andere systemen. Laat u tijdens ons volgende seminarie overtuigen om ruimer te denken en de cloud als waardige aanvulling voor nieuwe projecten te bekijken.

Denkt u b.v. aan een klantenportaal om uw dienstverlening uit te breiden, beheert u verschillende werven en wilt u de beschikbare data in een eenvoudige app aanbieden of wenst u uw klantendata uit te breiden met een document management systeem?

Tijdens dit seminarie tonen we u de mogelijkheden en de laatste evoluties rond de integratie van een cloud platform met enkele praktische demo’s.


Locatie: Microsoft - Corporate Village, Bayreuth Building, Leonardo da Vincilaan 3 - Zaventem

Datum: 24 september 2014

Agenda:
09:00 - 09:30 u. Ontvangst + Koffie
09:30 - 09:45 u. Introductie Microsoft
09:45 - 10:45 u. Sessie 1 - Data waar en wanneer je het nodig hebt
10:45 - 11:00 u. Koffie
11:00 - 12:00 u. Sessie 2 - Office 365 - Veel meer dan een samenwerkingsplatform
12:00 - 12:30 u. Broodjeslunch

Taal: Nederlands

Publiek: Beslissingsnemers


Sessie 1: Data waar en wanneer je het nodig hebt

In deze eerste sessie zullen we dieper ingaan op het dataverkeer van en naar Office365. Dit kan enerzijds vanuit uw eigen applicaties, maar denk op de dag van vandaag ook aan dataverkeer via mobiele apparaten. Het hoofddoel is om werknemers op een eenvoudige en vlotte manier te laten samenwerken en data toegankelijker te maken buiten de werkomgeving.

Sessie 2: Office 365 - veel meer dan een samenwerkingsplatform

Vaak is het samenwerken aan documenten of het gebruik van lijsten, kalenders enz. op een SharePoint site een onderdeel van een groter bedrijfsproces.

In deze 2e sessie laten we u zien hoe we geïntegreerde solutions kunnen bouwen waarbij SharePoint Online wordt aangesproken binnen een bedrijfsproces: we zullen het platform koppelen met andere systemen en voorzien dat de technologie de flow in het bedrijfsproces volgt. We gebruiken hiervoor de nieuwste technieken zoals Azure, en zullen de concepten die we gebruiken toelichten aan de hand van specifieke voorbeelden die we dagdagelijks tegenkomen bij onze klanten.