Navigatie

The future of SharePoint (05/10/2016)


Office 365 Event

Voor meer dan een decennium hebben onze klanten vertrouwd op SharePoint om teamwork te ondersteunen, bedrijfsprocessen te automatiseren en zakelijke oplossingen te verwezenlijken op het intranet van het bedrijf.

Voor de eerste release van SharePoint Online bleek de complexiteit van de meeste bedrijfsoplossingen te hoog, maar door Microsoft's cloud-first, mobile-first strategie gecombineerd met de nieuwe wind die door het hoofdkwartier van Microsoft waait veranderen de dingen snel.

O365 evolueert in een ongelooflijk tempo: nieuwe functionaliteiten worden dagelijks toegevoegd en bieden een meerwaarde voor elke organisatie!

Voorafgaand aan dit seminarie hebben we onze klanten gevraagd om uit meer dan 20 verschillende onderwerpen te kiezen. Twee favorieten kwamen duidelijk naar voren en werden geselecteerd voor dit seminarie: SharePoint 2016 en Office Groups.

Wil je meer weten over de laatste nieuwe functionaliteiten in SharePoint 2016 en hoe deze uitgebreid kunnen worden in een hybride opzet of wil je Office Groups, de nieuwe teamsites eens van dichtbij bekijken, schrijf je dan snel in voor 5 oktober. Wij delen met veel enthousiasme onze eerste ervaringen en visie en zien je dan ook graag op ons event!


Locatie: Ventigrate, Veldkant 37 - Kontich

Datum: 5 oktober 2016

Agenda:
09:00 - 09:30 u. Ontvangst + Koffie
09:30 - 09:45 u. Introductie Ventigrate
09:45 - 10:45 u. Sessie 1 - SharePoint 2016 - A unified, cloud-extended platform
10:45 - 11:00 u. Koffie
11:00 - 12:00 u. Sessie 2 - Office Groups - The new teamsite
12:00 - 12:30 u. Broodjeslunch

Taal: Nederlands

Publiek: Beslissingsnemers


Sessie 1: SharePoint 2016 - A unified, cloud-extended platform

Eerder dit jaar bracht Microsoft SharePoint 2016 uit. Tijdens deze sessie bekijken we de nieuwe functionaliteiten en gaan we dieper in op hoe SharePoint 2016 past in de mobile-first, cloud-first visie van Microsoft.

Steven Van de Craen
Steven Van de Craen
SharePoint Team lead voor Ventigrate
  • Hybrid Search
  • O365 Integration
  • OneDrive for Business
  • Infrastructure improvements

Sessie 2: Office Groups - The new team site

Heel wat samenwerking werd in het verleden georganiseerd in de SharePoint team site. Met Office Groups is er een nieuwe speler. Tijdens deze sessie bekijken we wat Office Groups te bieden heeft en hoe dit zich verhoudt tot SharePoint team sites.

Elio Struyf
Elio Struyf
Office 365 MVP, internationaal spreker & Senior O365 Consultant voor Ventigrate
  • Team Collaboration
  • Project/team sites
  • Office integration
  • Mobile
Bent u geïnteresseerd om dit seminarie te volgen, schrijf u dan snel in! De plaatsen zijn beperkt.

schrijf je in