Navigatie

Hoogtepunten

  • Real-time monitoring op basis van grafieken en tabellen
  • Web gebaseerd
  • Gedetailleerde productiedata in slechts enkele muiskliks

Technologie

  • NET 2.0
  • ASP.Net Ajax
  • ASP.Net
  • Oracle 9i

Continental

Product line monitoring


Klant

Continental is één van de grootste producenten op wereldvlak van band- en remtechnologie, vehicle dynamics control, electronica en sensorsystemen. In al deze technologieën trachten zij hun visie te realiseren om individuele mobiliteit veiliger en comfortabeler te maken.

Dit project werd uitgevoerd voor de vestiging in Mechelen, een competence center en productie-eenheid voor elektronische remsystemen.

Vereisten

Het belgische Continental Automotive Systems had behoefte aan een applicatie om productie informatie te visualiseren. Grote producenten als Continental vertrouwen op een uitgebreide en diverse infrastructuur om de onderdelen te produceren. Daarom is het uitermate belangrijk voor de organisatie om van elke productiehal en -lijn te een duidelijk statusoverzicht te hebben.

Voordat dit project uitgevoerd werd, gebruikte de productie-eenheid in Mechelen een VBA gebaseerde scorebord doelgerichte rapportering (Target, Output, Shift-end forecast, Reject rate).

Realisatie

Ventigrate realiseerde een webapplicatie die een grafisch overzicht toont van elke productie-eenheid binnen Continental. Alle productiedata wordt hiervoor real-time verzameld in een database en het overzicht wordt hierop gebaseerd om rapporten op te stellen die voldoen aan de behoeften. Zo krijgen gebruikers snel een overzicht en meer gedetailleerde informatie over een productielijn. Dit laat zowel het management als de lijnverantwoordelijken toe om met enkele muiskliks de productielijn efficiënt te beheren.